Стига драма! Ето какво да очаква всяка зодия в сезона на Рака

астрология Земя Луна
Снимка: iStock

Лятото е тук, а с него и сезонът на Рака! Слънцето ще остане в този кардинален воден знак до 22 юли.

С отминаването на периода, в който властваха Близнаците, е нормално да се почувстваме по-интровертни, емоционални и отпуснати, разказват от Cosmopolitan.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват по време на сезона на Рака, докато кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог може да имат проблеми с това да се задържат на повърхността.

Отминалият сезон (в главната роля: зодия Близнаци) беше натоварващ, особено с всички затъмнения и ретрограден Меркурий (който приключва на 22 юни), предизвикващи драма. Сега е моментът да си отдъхнем от нея, за което позволяват сдържаните емоции на Рака – възползвайте се от този период, за да ударите пауза и охладите страстите. Поемете дълбоко въздух, защото вместо да се стресирате за настоящето или да се притеснявате за бъдещето, е време да си починете и да осмислите миналото.

Сега е най-доброто време от годината да постоите в черупката си, ако ви се иска! В случай че имате желание да ремонтирате, моментът е чудесен за обновяване на дома или офиса. Ако имате да наваксвате със свои близки, планирайте среща с тях. Не е лоша идея да се обадите и на стар приятел, който ви липсва.

Недостатъкът на този период е честата смяна на настроението. Тъй като Ракът е деликатен и предпочита да се оттегли от драмата, вместо да се изправи лице в лице с нея, ще сте склонни да потискате емоциите си, докато не в един момент не избухнете! Работете върху това да излизате от черупката си и да бъдете по-отворени към другите, защото сезонът на Рака е страхотно време за изграждане на дълбоки и смислени отношения.

Вижте в галерията какво очаква всяка зодия през този период.

Какво очаква всяка зодия през сезона на Рака

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти