Виртуален секс

Ива Екимова
Снимка: Емил Колев/ HiLife

Ива Екимова

Лятото като цяло не предполага виртуален секс, но ей сега ще се изтърколи и количество дрехи върху изкусителната плът ще започнат да се трупат, подобно на листата, които покриват алеите, доскоро изпъстрени с лятна глъч.

Без никаква изненада открих, че практиката е широко разпространена сред поредица от приятелки.

Иначе хубави момичета, които се радват на завиден интерес от страна на мъжете. Явно социалната мрежа се е разраснала офлайн и е обримчила главите им до степен, в която ги е страх да се потопят в реалното общуване и експлоатират анонимността на виртуалното в най-пикантната му част.

Попитах ги що за чудо е това и по какъв начин им въздейства. Не мина и една бутилка розе време и всичко си казаха.

Няма никакъв риск. Във всеки смисъл. От болести, през миризми, нежелана бременност и други ужасни неща, които заковават иначе здрави сексуално и емоционално хора пред екрана на домашния компютър. Освен това на другата сутрин нямаш махмурлук, чувство за вина, очакване за продължение и със сигурност не те боли глава.

На втората бутилка розе съвсем се разприказваха и историите на тема виртуален секс заваляха Edna през друга. Неусетно стигнахме до тази, в която сетивата на дистанционния партньор се нажежили до код оранжево, когато му била представена еротична сцена с участието на две жени. Онзи полетял до небесата и позвънил по късна доба на мобилния номер на разказвачката.

Глупак – решил, че границата между виртуалното и реалното е някаква си мобилна клетка. Жената просто искала да изживее 50-те нюанса на сексуалната си фантазия.

С пускането на духа от бутилката забълбукаха разкази за снимки по бельо, без бельо, само на бельо, преди, след и по време на... Ако не бях виждала женската компания на дневна светлина, щях да си помисля, че съм заобиколена от сексуални тигрици, ненаситни за виртуален и реален секс в особено големи размери.

Дори само половината от разказаното да бе вярно, гласувахме единодушно ЗА виртуалния секс. Никой от компанията не спомена нищо за отношението на реалните партньори по въпроса, но пък и не съм питала. А и да питам, само ще разваля разговора.

В разбора на момичешкото ни събиране решихме: еднократният секс - веднъж годишно, виртуалният - където те свари.

Прочетете още от материалите на Ива Екимова в Edna.bg:

Жените я смятат за лека жена, мъжете нямат нищо против да е такава

Интуиция за идиоти

Щастие? Не, благодаря!

Сърцето ми се счупи...

Пишете на Ива Екимова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти