Жените я смятат за лека жена, мъжете нямат нищо против да е такава

Ива Екимова
Снимка: Емил Колев/ HiLife

Ива Екимова

Тя е свободна. Ако иска облича рокля, ако не – прави друго. За нея животът е невероятно приключение. Среща се с всякакви хора. Общува свободно, пътува без да планира.

Тя е умна и красива. Концентрира се върху положителните неща. Никога не дава ухо на клюките и има мнение по важните въпроси. Храни се здравословно и пие много. Пуши, но компенсира този порок във фитнеса.

Дъщеря ѝ е на 13. Няма мъж до себе си. Влюбена е. И той е влюбен в нея. Държи се с нея като  с принцеса. Заради него се научи да играе голф. Така споделят още едно нещо, освен всичко друго, което ги свързва. 

Малцина я харесват, повечето се страхуват от нея. Жените я смятат за лека жена, мъжете нямат нищо против да е такава.

Тя е истински приятел. Никога не е уморена толкова много, че да не се притече на помощ, когато приятел има нужда. Не очаква същото в замяна. Даването ѝ се получава. Получава само когато истински желае. На повърхността не иска нищо. 

Бурите, оставили незаличими следи върху сърцето ѝ, не я превърнаха в зла, отмъстителна и истерична кучка. За себе си твърди, че е независима. Не защото нищо не зависи от нея. Не зависи само, когато е в добро настроение. Иначе дори времето зависи от нея. Когато е сърдита навън вали, когато се усмихва температурата скача до кипене.

Започна да готви, преди не правеше нищо подобно. Никой не я е виждал в лошо настроение. Вероятно защото си го го заключва от невидимата част на вратата.

Няма перфектно тяло, но има заразителна усмивка. Кара обикновена кола и от време навреме си слага малко ботокс, ей така, за да поддържа женската суета в себе си.

Тя не е пример за подражание, а и не иска да бъде. Тя е просто Edna жена, която е в хармония със себе си.

Прочетете още статии от Ива Екимова:

✎ Интуиция за идиоти

✎ История с пъзел - без пъзел

✎ Да се влюбиш или да не се влюбиш? Това е въпросът.

Пишете на Ива Екимова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти