Ива Екимова

Автор на Edna.bg
Ива Екимова

Ако трябва в три думи да събера отговора на въпроса "Защо съм Edna от вас?", те са: позитивна, всеотдайна и неуморна. Обичам да... обичам! Давам, без да чакам в замяна. Получих много от живота! Предимно шутове и шамари.

Досега! С телевизора се запознах още в детската градина. Когато станах на 17, трябваше да работя нещо. Иначе не ме свърта. За малко бях продавачка в магазин за дрехи. Преди бала кандидатствах в телевизионната продукция – Супер шоу Невада.

После светът се срина. Тате си отиде. Завинаги! Точно преди 20 години станах момиче на късмета и оттогава не спирам да уча. Уча се от всичко и всеки. Наученото преподавам в НБУ. Експертизата си изгардих в областта на комуникациите. Завърших УНСС и LSPR – лондонското училище по ПР. И така вече 20 години. Когато се пенсионирам, ще пиша. Ако събера сили да опиша живота си в книга – проекто-заглавието ѝ навярно ще е "Шегуваш се, нали?"

За 20 години поработих доста и ако го изложа тук – ще е доста... обемно.

Моят свят е Дара. Четирите думи, върху които строя ежедневието си, са моля, благодаря, извинявай, обичам! Знам, че силата е вътре в мен и искам да го кажа на всички смели момичета, които държат живота си здраво в ръце!

Хайде, мацки, да го направим!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент