11 ефективни начина да добавите поне десетилетие към живота си

Кой не иска да живее вечно? Кой не иска да добави поне още година или две към живота си, за да се наслади на още прекрасни сутрини с любими хора и аромата на току-що сварено кафе?

Живеем във време, което автоматично скъсява годините ни поради стреса и забързаното половинчато съществуване, което се случва преди осъзнаването на духа и ума. 

жена на средна възраст развод
Снимка: Thinkstock

Добрата новина е, че учените продължават да правят невероятни открития, свързани с ДНК системата, и по този начин имаме възможността да разберем как можем да удължим живота си. 

Ние направихме една доста интересна селекция от всичко, което може да прибави към сегашния ни живот от 2 до 10 години още чудесни изживявания и разходки сред природата. 

1. Яжте домашно приготвена храна - спрете да се храните с бърза храна, сладки неща и уж безобидни закуски. Моля ви, зареждайте тялото си само с най-доброто гориво. Ако следвате това правило, ще добавите 10 години към живота си. 

2. Пийте зелен чай вместо кафе - В този чай също има кофеин, както в любимата ни кафява напитка, но е придружен от много антиоксиданти и минерали. Ако следвате това правило, ще поддържате сърцето и мозъка си силни и в отлична форма. 

3. Повече риба, по-малко месо - Според учените, колкото повече изключвате месото от менюто си, толкова по-малък е шансът да се образуват ракови клетки в тялото ви. Рибата и морската храна са богати на аминокиселини, които намаляват риска от Алцхаймер. Ако следвате това правило, ще добавите към живота си още 2,5 години. 

Прочетете останалите 8 ефективни начина да добавите поне десетилетие към живота си в нашата галерия ТУК. 

11 ефективни начина да добавите поне десетилетие към живота си

Автор: Росица Костадинова

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти