Паста с тиквичка и пармезан

Подходяща за вегетарианци

Паста с тиквичка и пармезан
Снимка: netinfo
3.67 от общо 3 гласа

Необходими продукти:
240 г паста по ваш избор
1 голяма тиквичка, нарязана на малки кубчета
2 супени лъжици зехтин
1 доза босилеково песто 
Сол и пипер
Пармезан, настърган

Начин на приготвяне:

В голям тиган загрейте зехтина и сотирайте тиквичката, овкусете със сол и пипер.

Междувременно сварете пастата, прецедете и запазете една чаша от водата.

Изсипете прецедената паста при тиквичките и разбъркайте. Добавете пестото и разбъркайте отново.

Разредете пастата с водата – добавете повече или по-малко вода по ваш избор. Овкусете със сол и пипер и сервирайте с настърган пармезан.

Вижте още рецепти в специализирания кулинарен канал във Vbox7.com ТУК!

Други рецепти:

Как да си направим прясна паста?

Най-доброто с паста

Диалози на чаша: паста и вино

Паста "Матричана"

Идея за вечеря - паста със спанак

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти