Бързи пълнени картофи

С каквото е останало в хладилника

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

3-4 големи картофа
кашкавал
течна сметана
сол и черен пипер
маслини
царевица
стрък пресен лук
60 гр. пикантен колбас

Начин на приготвяне:

Сваряваме картофите, но не напълно, защото ще ги допичаме във фурната.

Поставяме сварените и издълбани картофи в намазнена тава и овкусяваме с подправки.

Напълваме ги с царевица, лук, маслини, колбас и захлупваме с издълбаната част от картофите.

Рецептата позволява да заменим или пропуснем някои от съставките за пълнежа.

Последната стъпка е да сложим от кашкавал и да залеем със сметана.

Слагаме за 20-25 минути на 190 градуса във фурна и готово.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още по темата:

Защо пресните картофи са по-полезни от старите
Пет рецепти с картофи
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Запечени картофи със сирене
Картофи със сирене на фурна

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти