Паста "Матричана"

Рецепта на шеф Манчев от "Черешката на тортата"

Вкусна паста "Матричана"
Снимка: Нова телевизия/Черешката на тортата
1 от общо 1 гласа

Необходими продукти:
*160 г прясна паста
*30 г бекон
*20 г пармезан
*200 г доматен сос
*30 г пресни домати на кубчета /конкасе/
*Черен Пипер
*Зехтин
*Пресен босилек
*Сос Песто

Начин на приготвяне:

Пастата се вари около 2-3 мин. (ако е суха паста около 6-8 минути), в зависимост от това как човек я харесва.

Прави се сос от доматения сос, кубчета бекон, кубчета домати, сол, пипер, чесън и песто на тиган около 2-3 минути.

Поставя се готовата паста в чиния, слага се от соса, поръсва се с пармезан и се украсява с клонка босилек. 

Още рецепти от шеф Манчев можете да откриете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти