Започва първото уеб риалити у нас - "Великолепните 5"

От утре, 28 май, във Vbox7.com официално стартира първото уеб риалити у нас, от продуцентите 7Talents –  “Великолепните 5”.

Пет истински жени предприемат най-голямото предизвикателство в живота си, като в рамките на пет седмици те ще имат възможност да поставят ново, великолепно начало за себе си и околните, с помощта на професионални ментори

Edna.bg e официален медиен партньор на новия проект и всички любопитни новини за "Великолепните 5" можете да откриете и в нашата специална рубрика ТУК.

Великолепните 5 са - супер майка, успешна жена, която знае как истински да се забавлява, реализирана бизнес дама, критична красавица и истинско борбено момиче. Най-младата участничка е на 25 години, а най-голямата на 41.

От 28 май „Великолепните 5” ще покани своята аудитория на едно вълнуващо и далечно пътешествие, ала „Яж, моли се и обичай”, но този път в напълно иновативен за нашия пазар риалити формат”, споделят продуцентите от 7Talents.

По време на цялото приключение, наречено „Великолепните 5”, участничките ще си водят собствени видео дневници, в които ще видим техните автентични емоции – без намесата на режисьори или оператори, дамите ще ни покажат как се справят с промяната. Добрите резултати имат нужда от план за действие и добри съветници.

Ето и кои са мисиите и менторските екипи, които ще подкрепят участничките в желанието им за ново начало. 

Мисия: Аз обичам моето тяло

Мисия: Жена

Мисия: Аз съм

Мисия: Хармония

Мисия: Виж ме

Водещ на първото уеб риалити е Лилия Огнянова – влогър и журналист, позната от забавните скечове, които прави в своя канал във Vbox7. За себе си Лили казва че в ежедневието си е доста по-делова и се занимава с далеч по-различни неща, но именно създаването на влоговете и всичко около тях е нещото, което й помага да се отърси от забързаната, леко изнервена работеща жена, която е.

„В 5 ще е един изумителен проект, в който ще покажем как 5 дами ще се почувстват отново себе си, ще се почувстват истински щастливи и аз ще съм там, за да им помогна!“, казва Лили.

Тя признава, че на самата нея й е случвало да усеща, че нещата в живота й не всичко е както го иска и си е задавала въпроса защо не е щастлива, защо не се усмихва повече, защо се чувства така... „И именно когато започнеш да си задаваш въпроси, ще искаш да намериш и техните отговори и това е първата крачка към промяна!“, допълва Лили.

Водещата споделя, че много би й се искало след 5 седмици на прекрасните участнички в риалитито да са им се случили прекрасни неща - да се чувстват много по-уверени в себе си, да се поглеждат в огледалото и да се усмихват на образа, който виждат в него.

„Проектът „Великолепните 5“ е много повече от само 5 дами – той ще въздейства и помогне на още много, много хора и аз съм убедена в това!“,допълва Лили.

Вижте повече за „Великолепните 5” и следете всички новини във Vbox7.com и във Facebook

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти