"Обичам те" - най-красивото и най-трудно признание

Започна втората от петте седмици, в които участничките във „Великолепните 5“ имат възможността да променят живота си в насоката, за която винаги са мечтали и отново да повярват себе си.

В мисия „Жена“ ментор на Маги, Злати, Зори, Тери и Ина ще бъде Наталия Кобилкина, която на първата си среща с тях успя да докосне най-тънките струни в душите им и да извади наяве неща, за които самите те не са подозирали. 

Началото бе поставено с палитра от най-различни емоции, а както по всичко личи от първия видеодневник, така ще бъде до края на мисията. Днес е понеделник, което означава, че е денят на Маги – момичето, в което Наталия Кобилкина видя едно малко момиченце, което сякаш казва „обичайте ме“.

По време на срещата си със своя ментор, Маги сподели, че възприема брака по-скоро като купон, а не като някакъв вид свързване между хората.

От пет години тя има сериозна връзка, но все още не се е решила на тази крачка, затова Наталия й постави 2 задачи в тази насока – да отиде до сватбен магазин и да пробва булчинска рокля, както и постоянно да си повтаря изречението „Аз съм Меги и изграждам щастливо семейство“.

„Това което очаквам да променя е да повярвам повече в семейството“, казва Маги и признава, че се е почувствала страхотно в булчинска рокля. 

„Усмивката от това някой да те обича е най-важното нещо - каквото и да имаш, ако си сам няма да бъдеш щастлив. Благодаря на Наталия, че ми помогна да намеря тази женска част в себе си, която съм загубила, или която не съм познавала досега в себе си.“

В своя видеодневник Маги изпълнява и друга поставена от ментора й задача – да се обади на своя баща и да му каже, че го обича. Всъщност родителите на Маги се разделят още когато тя е съвсем малка, което според Наталия Кобилкина е оставило отпечатък върху нейното отношение към брака.

„Хора, толкова е хубаво! Искам на всички ви да кажа да обичате родителите си и да уважавате хората които ви обичат и вас, защото сме тук толкова за малко и няма смисъл да сме злобни и гадни! Трябва да обичаме и да сме добри!“, признава Маги през сълзи.

Колко смелост се иска да кажеш на някой, че го обичаш и как реагира бащата на Маги на нейното признание – вижте във видеото!

Можете да следите всичко от "Великолепните 5" и мисиите на момичетата във Vbox7.com!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти