Дом за съдби: тайнствата на библиотеката с палмовите листа в Бангалор

Днес ще ви разкажем за едно от онези скрити съкровища по света, за които не всеки е чувал, но всеки трябва да види - мистичната библитека с палмовите листа в Бангалор.

Бангалор е град в Южна Индия и столица на щата Карнатака. Наричан е Силиконовата долина на Индия, защото е водещ производител на информационни технологии и е важен център за космическия отрасъл на страната, научаваме от рубриката "Забранени истории с Джуджи" в предаването "На кафе".

на кафе
Снимка: На кафе, NOVA

Гледайки към бъдещето обаче, Бангалор не загърбва и своето минало. Градът е дом на една от най-впечатляващите и интересни библиотеки в света, която ще привлече интереса на заклетите приключенци и хората с интереси в сферата на духовното. 

Библиотеката с палмовите листа наричат още земното проявление на Акашовите записи, библиотеката на съдбите, мястото, чиито стопанин е Бог.

Първият открит писмен документ от тази библиотека е датиран от средата на 3-ти век преди новата ера. Това са известните едикти на могъщия цар Ашока. Към момента в библиотеката има 3665 тома, а във всеки от тях по 365 палмови листа. Всяко листо е изписано от двете си страни на старотамилски язик с миниатюрни букви.

на кафе
Снимка: На кафе, NOVA

Записите съдържат информация за влиянието на планетите и съзвездията, под чиито вибрации се раждат хората. Своебразната астрологична прогноза идва от миналото и продължава в бъдещето, но засяга конкретния живот в този момент. Всеки, който е пожелал да отворят листа с неговите животи, научава освен миналите си прераждания и бъдещите такива и дори датата на своята смърт, ако пожелае.

Палмовите листа носят посланието, че ние много пъти сме били тук на тази зема и ощв много пъти ще бъдем на нея.

В Индия вярват, че библиотеката с палмовите листа е част от Божествения план, а записите са предназначени за онези, които искат да опознаят себе си и да тръгнат на духовно пътешествие. 

Научете от видеото още за тайните на библитека с палмовите листа в Бангалор.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти