„Господар на света“: предсказанието на Ванга, за което светът се моли да не се сбъдне

По време на целия си живот баба Ванга е направила стотици пророчества, включително точно предсказване на потъването на Курск през 2000 г. Нейните милиони последователи вярват, че тя е имала паранормални способности, включително телепатия и способност да общува с извънземни.

Ванга почина на 85-годишна възраст в средата на 90-те, но преди това предсказа много неща, които постепенно се разкриват.

Смята се, че е пророкувала руската война в Украйна и е предсказала възхода на Путин като „Господар на света“. Тя е „видяла“ и много природни бедствия и предсказвала конфликти, преди да се случат, а сега се предполага, че е предрекла Владимир Путин и Русия да доминират в света.

Предсказанията на баба Ванга за 2023

На среща с писателя Валентин Сидоров през 1979 г. Ванга е казала: „Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия.“

►►► „Първият герой ще бъде сменен“: предсказал ли е Нострадамус съдбата на Путин?

„Твърде много се внася в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде премахнато от нея по пътя и не само ще се задържи, но и ще стане господар на света.“

Преди смъртта си Ванга още веднъж предрича славно бъдеще на Русия, пише Daily Post. Според ясновидката Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя е направила и тревожно пророчество за използването на ядрени оръжия и Третата световна война.

Ванга Путин
Снимка: БГНЕС/Getty

Съобщава се, че през 1989 г. тя е предсказала атаките на 11 септември срещу Световния търговски център: „Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в един храст и невинна кръв ще блика.“

Преданите последователи на Ванга казват, че 85% от нейните прогнози са точни, но според експерти, които са изследвали нейните пророчества, само 68% са верни.

►►► Дъщерите на Путин, за които никой не говори, и предполагаемите афери на президента

Една от прогнозите, които не се сбъднаха, беше, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде „изправен пред криза“, която ще „събори страната“ – но въпреки някои предизвикателства, пред които е изправена по време на президентството на Тръмп, Америка все още стои.

Пророчествата на Нострадамус за 2023

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти