Дъщерите на Путин, за които никой не говори, и предполагаемите афери на президента

Бракът на Владимир Путин с бившата му съпруга Людмила Путина продължава 30 години, а краят му идва след началото на третия президентски мандат през 2012 г.

По това време първата дама на Русия се оттегля от обществения живот, за да се върне до Путин година по-късно, когато двойката обявява развода си.

„Бракът ни приключи поради факта, че почти не се виждаме. Владимир е напълно потънал в работата си“, споделя Людмила през 2013 г. „Децата ни пораснаха, всяко от тях живее своя живот.“

Людмила и Владимир Путин през годините

Но не само някогашната първа дама на Русия пази дискретност около личния си живот. Двойката има две дъщери – Мария и Катерина, които изключително рядко попадат под светлините на прожекторите дори преди да пораснат.

„Господар на света“: предсказанието на Ванга, за което светът се моли да не се сбъдне

Мария е родена в Санкт Петербург през 1985 г., а Катерина - в Германия през 1986 г., по времето, когато Путин работи за КГБ. И Маша, и Катя, както ги наричат галено, са кръстени на своите баби, разказват от Business Insider.

Когато семейството се премества в Москва през 1996 г., момичетата посещават немско езиково училище. Щом баща им става временно изпълняващ длъжността президент, двете вече не посещават редовни часове и започват домашно обучение.

За отношението на Путин към дъщерите си Людмила казва: „Не всички бащи са толкова любвеобилни с децата си, колкото той“, гласи изказване от правителствения уебсайт на президента. „А той винаги ги е разглезвал, докато аз бях тази, която трябваше да ги дисциплинира.“

Мария учи биология в колеж и се записва в медицинско училище в Москва, докато Катерина специализира азиатски науки в колежа. И двете момичета обаче посещават учебните заведения под фалшиви самоличности – не е учудващо, че Путин прави усилия да скрие децата си от медиите и политиката, за да имат нормален живот.

Предсказанията на Ванга за 2022

Мария, родена през 1985 г., към момента е медицински изследовател и живее в Москва със своя съпруг холандец Йорит Фаасен. Катерина, с година по-малка, има опит като акробатична танцьока и заема висока позиция в Московския държавен университет, оглавявайки старт-ъп на стойност 1,7 милиарда долара. През 2013 г. тя се жени за руския милиардер Кирил Шамалов, с когото се развеждат 5 години по-късно, а бракоразводното дело им струва цели 2 милиарда долара.

Макар че обикновено не се показва в публичното пространство, през декември 2018 г. Катерина своя дебют в руската държавна телевизия като експерт по биотехнология. Нейната поява обаче не включва коментар за връзката ѝ с Путин. Семейните ѝ отношения с него са оповестени за кратко по време на танцово състезание, но по-късно информацията бива оттеглена. През юни 2021 г. Катерина участва в конференция, която е руски еквивалент на Давос, но никой не я нарча дъщеря на Путин, вероятно заради страх от Кремъл.

Смята се, че руският президент има две внучета – през 2017 г. той признава пред режисьора Оливър Стоун, че е дядо. „Те живеят нормален живот“, казва Путин за внучетата си по време на годишния си маратонски телевизионен разговор с руснаци, отбелязвайки още, че едното вече в предучилищна възраст, а второто се е родило наскоро. Когато Стоун попита дали играе с внуците си, Путин споделя: „Много рядко, за съжаление“.

► Предсказал ли е Нострадамус войната в Украйна?

А като при всеки държавник, и около личния живот на Путин кръжат слухове. Повечето от тях са свързани с бившата руска художествена гимнастичка Алина Кабаева.

През 2008 г. вестник „Московският кореспондент“ пише, че Путин се е развел с Людмила и е сгоден за олимпийската златна медалистка Алина Кабаева, бивша художествена гимнастичка и за кратко член на Долната камара на руския парламент. Двамата имат 31 години разлика, като по това време Кабаева е почти на 25, а Путин – почти на 56 г.

Алина Кабаева - жената, за която се спекулира, че има три деца от Путин

Спекулациите са отречени, а вестникът е закрит няколко месеца по-късно. Впоследствие Путин и Людмила продължават с публичните си изяви като двойка, докато слуховете за връзката на президента с Кабаева продължават. Те обаче никога не са потвърдени, а за тях не се намерени и доказателства. През следващите години се разпространяват спекулации, че Путин и Кабаева имат общо три деца заедно - близнаци, родени през 2019 г., и дъщеря.

Друга жена, с която руският президент също е свързван, е милионерката Светлана Кривоногих, чиято дъщеря Елизавета (позната повече като Луиза Разова) има „невероятна прилика с държавния глава“, пише независимият сайт Proekt Media, провел собствено разследване.

Предсказанията на Нострадамус за 2022

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти