Предсказала ли е Ванга пандемията от коронавирус?

ванга
Снимка: БГНЕС

В мрежата се появиха спекулации, че известната българска гадателка е предвидила епидемията в Китай и е прогнозирала появата на неизвестна болест през 2020 г. Предсказва ли наистина Ванга появата на неизвестна болест, опитват да разберат от руската медия 24СМИ чрез разказите на нейни близки, пише Darik News.

На незрящата гадателка се приписват стотици пророчества и видения за бъдещето, които понякога си противоречат. Думите ѝ обаче са потвърдени от много събития и исторически факти.

Сбъдва се предсказанието ѝ от 1979 г. за събитията в Русия през 1985 г., когато започва „перестройката“. През 1989 г. гадателката разказва за падането на „американските братя-близнаци, кълвани от железни птици“. През 2001 г. дори най-заклетите скептици са удивени от предсказанията след трагичните събития от 11 септември, за които тя говори преди много години.

Някои неща, които предсказва Ванга не е съдено да се сбъднат. По думите ѝ през 2003 г. трябва да настъпи краят на света. „Целият свят ще падне, ще измрат животните, хората ще воюват за енергия и земята ще обърне гръб на слънцето“.

През 2010 г. се предсказва началото на нова световна война с използването на ядрено и химическо оръжие. Пророчествата на Ванга се отнасят и за събития, които предстоят през 2179 г., когато човечеството ще влезе в контакт с извънземни същества.

20-те предмета за късмет, щастие и успех според Ванга

Последователите на пророчицата откриват записи за събитията през 2020 г. и са шокирани от съвпадението на описаното със случващото се в Китай и по света. В предсказанието обаче се казва, че появата на болестта не е в Китай, а на юг, вероятно в африканските страни. Говори се за стотици милиони загинали. Казва се също, че ваксина ще се появи след три месеца, а лекарство няма да бъде измислено по-рано от година.

Информация за предсказването на избухване на епидемия от неизвестен вирус през 2020 г. потвърждават нейни близки. Сергей Косторной, който бил неин приятел разказа подробно в ефира на руския „Първи Канал“ за думите ѝ.

Най-важните съвети, които Баба Ванга ни остави

Според него Ванга е предсказала страшна чума, която ще погуби милиони хора, а също така че високосната 2020 г. ще е съдбоносна за човечеството и крие опасности за всички жители на земята.

За Русия предвижда, че през 2020 г. ще се запази мира, въпреки световния хаос и това, че парите ще изчезнат, за да бъдат заменени от цифри. За 2021 обаче пророчицата предвижда покушение срещу Путин. Какво още крият предсказанията ѝ за 2021, прочетете в галерията:

Предсказанията на Ванга за 2021

А какво е предрекъл Нострадамус за 2022 разберете ТУК:

Предсказанията на Нострадамус за 2022

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти