Накарай го да се моли за вниманието ти в няколко лесни стъпки

Възможно ли е да накараш мъж да тича след теб в днешния динамичен свят, в който мъжете стават все по-разглезени, а жените – все по-отчаяни? Всъщност да.

А за това, че мъжете днес са по-разглезени от всякога, сме виновни ние, жените. Не сме невинни, затова нека не се правим на жертви и нека пoемем отговорност за действията си.

Та ние, модерните жени, сякаш станахме по-склонни да прощаваме и да оправдаваме мъжките грешки в сравнение с жените преди нас. Нещо повече, готови сме да направим компромис със самите себе си, и то само за да останем във връзка, от която не получаваме дори и половината от това, което заслужаваме.   

ТЕСТ: Богиня на Деня или Повелителката на Нощта си ти?

Как така? Нека първо обърнем внимание на клишето „да се правиш на недостъпна“. Много жени се правят на недостъпни, но не се държат като недостъпни. Объркахме ли ви? 

Ще се опитаме да го обясним така: Знаеш наизуст правилото, че не трябва да избързваш, трябва да защитаваш личното си пространство, трябва да ти бъде показано, че човекът срещу теб има сериозни намерения, за да си позволиш да го допуснеш по-близо до себе си. Но въпреки всичко това продължаваш да му се обаждаш първа всеки път, променяш плановете си заради него, спираш да отделяш време за хобитата си в името на вашите взаимоотношения... И после се чудиш защо не получаваш отношението, което искаш. 

Ако тази истина ви е загорчала мъничко, съжаляваме, но това не е всичко. Освен отчаяни, голяма част от жените са и нетърпеливи. Бързо скачат от една връзка в друга, чувстват се нещастни, когато са необвързани твърде много време, отварят сърцето си с големи очаквания за първия срещнат, който им е направил комплимент... И после се чудят защо все попадат на „неподходящи“.

И тук е моментът да разграничим мъжете, които имат емоционалния капацитет на хамстери, от онези образовани, възпитани, лоялни господа, които заслужават нашето време, нашата енергия, нашата лоялност, нашия труд. 

А за да разберем дали те заслужават всичко това, те трябва да преминат теста на времето и на любовта, за да го заслужат. Ето това означава да бъдеш недостъпна. А не да не си вдигаш телефона, да изчакаш до третата среща, за да го целунеш, и да не искаш да му кажеш как ще прекараш уикенда си. Това са глупави игрички, които е време да оставиш в гимназиалните си години. Защото обиждат и подценяват и двете страни. 

7-те нива на женската енергия

Имай предвид, че ако допускаш едни и същи грешки в любовта и в живота, може би имаш някаква емоционална пропаст вътре в себе си, която трябва да преодолееш. Звучи като нещо, което звучи лесно на думи, но е невъзможно. Дали това наистина е така – зависи от теб.

И нещо много важно: не съди за стойността си през мъжките очи. Нямаш нужда от мъж, който да ти каже, че си страхотна, за да знаеш, че си. Нямаш нужда от мъж, който да те покани на среща, за да облечеш новата си лятна рокля. Нямаш нужда от мъж, който да се разсмее, за да имаш повод да се усмихнеш. 

Затова следващия път, когато имаш нужда от мъжко внимание (или от внимание изобщо), спри за момент и си кажи: „Чакай малко, ще направя крачка назад и няма да позволя на общественото мнение да повлияе на решенията, които взимам.“

За съжаление, никак не е лесно да усвоим изкуството да се разграничаваме емоционално по този начин. Особено когато живеем в общество, в което жена в щастлив брак с две деца е по-уважавана от близките си от жена, която няма семейство.

Исторически митове за жените, които е крайно време да забравим

Ако проумееш всичко, което споделихме с теб в горните редове, ти наистина ще се превърнеш в жената, за чието внимание ще се борят много стойностни мъже.

Жената, която не приема за необходимо да се прави на недостъпна, защото тя просто е недостъпна. Защото тя е твърде заета да живее живота на мечтите си, за да се тревожи какво ще си помислят хората. Тя се грижи за себе си и излъчва елегантност. Не се възползва от всяка опция, нито стои на едно място, чакайки принца на бял кон. Тя не само поставя граници, но и ги отстоява.

Тя кара мъжа до себе си да се влюбва в нея всеки ден. 

И като за финал: Бъди себе си, вярвай в себе си, но добави към уникалната ти формула и щипка женственост.

Защото истината е, че женствеността продава, а не сексът.

6 качества, с които жените на Балканите превъзхождат всички останали

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти