Смеете ли да опитате? Това е най-трудната секс поза, но води до силен оргазъм

Ако чувствате нужда да направите сексуалния си живот малко по-пикантен и да изразходите повечко калории в същото време, то може да заложите на една от най-трудните секс пози - т.нар. Маслоразбивачка.

►Една по-приятна тренировка: Секс позите, които горят най-много калории

Името на тази поза може би ви озадачава и се чудите какво общо с биене на масло може да има сексът, но когато видите как горе-долу изглежда, ще разберете за какво става въпрос. 

Въпреки че изисква малко акробатика и със сигурност ще ви се наложи да впрегнете мускули, за Маслоразбивачката се твърди, че доставя невероятни оргазми както за мъжете, така и за жените. 

Какво жените искат да кажат на мъжете относно секса, но си премълчават

Какво представлява тази поза?

Сексуалната позиция е кръстена на движенията, които изглеждат подобни на биене на масло в старомодна маслобойка. Сами се сещате какво в случая съответства на маслобойката и на буталката за биене на маслото.

За влизане в действие ще се нуждаете от малко гъвкавост, така че не е лоша идея да се разтегнете и да загреете, преди да се разгорещите.

Как се изпълнява секс позата?

Жената лежи по гръб с повдигнати и свити крака, така че глезените ѝ да са изтеглени назад към главата. След това мъжът кляка, за да проникне бавно отгоре.

Вратът на жената може да се схване в тази изкривена позиция, но се казва, че движението си заслужава заради невероятните усещания, а приливът на кръв към главата ви може да увеличи усещането за екстаз.

Двойките могат да поддържат зрителен контакт в тази поза, което означава, че тя е много интимна и може да помогне на жени, които намират кулминацията за предизвикателство.

Уверете се, че той е се движи по-леко, за да избегнете прилагането на прекалено голям натиск върху горната част на тялото ви.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти