Една по-приятна тренировка: Секс позите, които горят най-много калории

Не е тайна, че правенето на любов е полезно за нас. Но замисляли ли сте се колко точно е полезно?

Това е една от най-приятните физически активности, дори за онези, които не обичат да прекарват часове във фитнеса. Чрез секса едновременно се свързваме с партньора си и се грижим за тялото и психиката си.

Ако сте от онези хора, които не се страхуват да се поизпотят в спалнята и обичат предизвикателствата, тази статия е за вас, защото сме тук, за да ви разкрием кои са онези пози, които горят много повече калории от други.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Маслоразбивачката

Ако смятате, че сте професионалисти в спалнята, защо не експериментирате с Маслоразбивачката - една позиция за напреднали,

Ако сте достатъчно смели да опитате, можете да загубите приблизително 179 калории за 30 минути, каро позицията изгаря дори повече калории за мъжете. Човек може да изгори до около 211 калории, докато "бие масло", което прави тази поза едно от най-добрите секс упражнения.

Коленичещата количка

Тази поза е не само забавна и приятна, но и изгаря много калории. Жените могат да загубят приблизително 149 калории от нея, докато мъжете ще изгорят малко повече - около 167.

Клекът

Ако сте от жените, които обичат да са отгоре, това е добра новина за вас, защото жените изгарят най-много по време на клякане – до 188 калории. Но ако искате да изгорите още повече, можете да ускорите темпото и да загубите до 224 калории.

Изправено положение

Друга смела позиция е Изправената позиция - втората най-интензивна позиция за мъжете. Мъжете могат да изгорят около 198 калории по този начин, като същевременно правят всичко възможно да не изпуснат партньорката си.

Но дами, трябва да положите и вие усилия, което означава, че ще изгорите приблизително 145 калории в тази поза.

Каубойка и Oбратна каубойка

Каубойката и Oбратната каубойка изгарят много калории за жените, съответно 139 и 137.

Според  The ​​Cut можете да опитате да клякате над партньора си, за да увеличите скоростта на горене на калории до 172 на половин час. Те обаче не достигат същите нива като при мъжете; като полагат по-малко усилия в тези позиции, те ще загубят само 48 калории.

Лотос

Лотосът има двойната полза - не изисква твърде много гъвкавост, a ще изгори много калории .

Жените в тази позиция могат да изгорят около 139 калории, а мъжете надхвърлят това и достигат то около 148. Известна е и като една от най-интимните пози.

Лъжички

Може да е изненада за вас, но Лъжички е в списъка със секс позите, които изгарят най-много калории. Жената изгаря около 100 калории, докато мъжът изгаря малко повече - около 110.

Докато лежите на една страна, вие ангажирате коремните си мускули, така че можете да пропуснете тренировката си за корем за деня.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол