Най-странните секс традиции по света

Най-странните секс традиции по света
Снимка: Thinkstock

За интимността между двама (или повече) души се говори все повече и повече, но въпреки това има неща, които си остават табу.

Видео във Vbox7.com обаче ликвидира всички табута и ни запознава с най-странните секс традиции по света.

Индонезия

В Индонезия имат празник, наречен Пон. Събитието се състои седем пъти в годината. Участниците пътуват до свещения остров Джава, където правят секс с произволен чужд съпруг или съпруга. Вярват, че това носи късмет.

Индия

Като част от традициите на племената, живеещи в централната част на Индия, е ритуалът Готул. Това е събиране на млади момичета и момчета, които да се научат на песни, танци, дисциплина и ... секс.

Момичетата пият естествен алкохол с цел да не забременеят и спят с различно момче всяка нощ. Ако някое от момичетата забременее, то после цялото племе осиновява детето, защото не се знае кой е бащата.

Нигер

Племето Уобаабе е известно с красивите си и богати ритуали. Първият им брак бива уреден от родителите им още докато са пеленачета, задължително за собствените им братовчеди. На празника Геревол обаче, мъжете се обличат с интересни дрехи, боядисват лицата си и показват физическите си характеристики на жени, които си избира от тях. Ако жената си хареса нов мъж, и само ако успеят да избягат без сегашният да разбере, те биват признати за двойка официално. Нарича се "любовен брак".

Хималаите

Земята на Хималаите е малко и ако в дадено семейство се родят двама сина, то по-късно земята на родителите би трябвало да се раздели, оставяйки всеки от тях с недостатъчно земя. За да избегнат деленето на земята, колкото и да са братята – всички се женят за една и съща жена.

За още странни и шокиращи секс традиции, научете от видеото:

Вижте още:

Най-подходящ час за секс според възрастта

Часът е точно секс

Дъждовни дни – перфектен секс

Секс по хороскоп

4-те мъжки секс комплекса

Секс законите по света

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти