Дъждовни дни – перфектен секс

Дъждовни дни – перфектен секс
Снимка: netinfo

Припомняме ви една поучителна статия за секса и дъждовното време (предвид метеорологичните условия на месец май) - бел. ред:

Казват, че есента била сезонът с най-много разводи. От статистическа гледна точка.

Емоциите на лятото вече отшумяват, двойките се връщат в натоварения ритъм с всички задачи и отговорности на ежедневието, а на всичкото отгоре – времето по никакъв начин не благоприятства минорното и без това настроение.

Само че всяка истина си има няколко гледни точки, нали така? И ако погледнем първите хладни дни след лятото със сексуален привкус, ще осъзнаем, че именно те са едни от най-подходящите мигове да се отдадем на интимни преживявания с любимия човек и да не позволяваме меланхолията да се отрази на ентусиазма ни под завивките.

Дори, като се замислим, ще си припомним всички онези чаровни малки симпатични неща, присъщи на първите септемврийски дни, които увеличават желанието ни за любов, ласки и гальовни моменти в мекото легло.

Първото нещо, което със сигурност възбужда и усилва желанието ни за секс, е мисълта, че колкото повече дрехи обличаме заради хладното време, толкова повече дрехи ще има за събличане, когато се развихрим с нашия партньор.

Само помислете колко секси са чорапогащниците по гладката ни кожа, която все още пази слънчевите спомени от морето, този неустоим шоколадов загар... А кожените дрехи? Кога, ако не в дъждовен есенен ден, можем да се наслаждаваме на кожените си боти, яке, пола или панталонки? А за никой не е тайна, че черната кожа е фетиш за мнозина, дори и за онези, които не го осъзнават и не си го признават.

Друга важна причина да вярваме, че дъждовните следобеди са гаранция за перфектен секс, е тази, че захлаждането след жаркото лято повдига нивата на тестостерона. Точно така! Което автоматично ознавача, че желанието за секс, както и самото изживяване по време на акта, се увеличава поне тройно. И усещането е така сладко, а хората – отдадени един на друг с цялата си емоция.

Със сигурност няма да ни отнеме дълго време да припомним, че топлите напитки затоплят и чувствата. Чаша горещ шоколад или ароматен чай настройват тялото и ума на романтична вълна за броени минути – още преди да сме допили последната глътка от сгряващото питие. Обаянието на топло капучино въздейства на дъждовното ни настроение и от минорно, то става палаво и готово за секс.

И последният, но не по значимост аргумент в полза на „дъждовния“ есенен секс, е природата. Всичко онова, което ни заобикаля, негласно нашепва за кръговрата на живота. За цикличността на събитията, за белязаните с лъчите на слънцето листа, които напускат дървото, което са обитавали досега и заспиват върху целунатите от лятото поля. Такива настроения често, дори несъзнателно, отприщват нашето желание за любов и секс, защото ни напомнят за трансформациите на света и за наближаващата след няколко месеца зима.

Когато животът ви поднесе лимони, направете си лимонада, а когато ви поднесе дъжд, правете секс!

Едва ли има нещо по-очарователно от това след дълъг ден на работа и наблюдаване на стичащите се по прозорците на офиса капчици дъжд, да се отпуснем в прегръдките на любимия човек и да му се насладим по всички възможни начини, които обичаме – в меките завивки, във ваната, пълна с нежна пяна, под душа с гореща вода или пък на дивана, до пухкавите възглавнички, които е редно не само да подреждаме, но и да разхвърляме – особено по такива поводи.

Прочетете още:

Часът е точно секс

4-те мъжки секс комплекса

Секс на инат

Най-уверените любовници

Секс законите по света

Телефонен секс! Защо не?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти