Без много усилия: 5 "мързеливи" секс пози, които ще ви изпратят на седмото небе

Нека си го кажем, момичета - понякога то-о-о-о-олкова много ни мързи, че изобщо не ни се прави секс.

Поздравяваме ви, ако сте винаги готови и думичката "Не" отсъства от вашия речник в такива ситуации, но повечето от нас си имат своите моменти, в които са на онази вълна, както и такива, в които не са.

Един от онези вторите моменти определено е когато сме се излегнали на дивана след тежък работен ден, обули сме си удобното широко домашно долнище и сме заровили ръка в пакетче пуканки. Ако обаче вашата половинка точно тогава ви гледа с *онзи* поглед, помислете два пъти преди да разбиете на пух и прах желанията му.

Защото в секса има редица супер приятни пози, които са идеални точно за този случай. Те са мързеливи, бавни, но супер страстни. Не си мислете, че това, че не включват акробатически поддръжки и не карат от челото ви да се лее пот, означава, че са скучни. Невинаги трудното означава по-хубаво.

Те са иделни за онези не особено изпълени с енергия делнични вечери или мързеливи съботни сутрини. Има ли желание, има и начин, затова запретнете ръкави и действайте. Не забравяйте да използвате дивана по предназначение. Не, не за гледане на риалити формати и сериали, а за постигане на разтърсващи оргазми с любимия човек!

Вижте в галерията кои са 5-те пози, с които можете да го постигнете:

5 "мързеливи", но супер възбуждащи секс пози

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти