Кои са най-трудните години от брака и как да ги превъзмогнем

сватба брак младоженци
Снимка: iStock

Бракът е като лудо спускане с влакче на ужасите. Има моменти, в които се возите спокойно и наблюдавате пейзажа, а после политате стремглаво с главата надолу, преди да се понесете нагоре към облаците. 

Има определени моменти от семейния живот, които са се очертали като по-предизикателни, според практиката на брачните консултанти.

Специалистите от блога Sagehill посочват кои са годините от брачните взаимоотношения, които често са най-трудните. Изглежда, че те съответстват на значителни преходи и точки на напрежение в брака.

Открийте по-долу кои са тези трудни години и какви са въпросите, свързани с тях:

Това са най-трудните години от брака

Идентифицирате ли се с някоя от тези точки на натиск? Преминавате ли през една от тези години на преход? Ако наистина искате да подобрите брака си, усвояването на инструменти за справяне с тези преходи и точки на натиск е от съществено значение, за да бъдете удовлетворени в дългосрочната ви връзка.

Комуникирайте за проблемите ви с партньора и се уверете, че всеки от вас прави стъпки в посока преодоляване на неудовлетворението. Ако смятате, че теглото е прекалено голямо, за да го понесете само двамата или се чувствате прекалено объркани, не се притеснявайте да потърсите помощ от специалист. 

<<<Вижте ТУК кои са 3-те зодии, които ги очакват промени в любовта и брака през 2024>>>

сватба брак младоженци
Снимка: iStock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти