10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 1)

10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 1)
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Този текст е по истинска история. При това вашата лична история, мили дами.

Вижте десетте лъжи на мъжа, с които той не само ви прелъстява, но и ви задържа след това до себе си. Ако пожелае, разбира се.

Обещава ѝ невъзможното. 

Обещания, обещания и пак обещания – това е формулата за да бъде прелъстена една жена, без значение дали тези обещания ще бъдат изпълнени.  Така мъжът обърква жената, като я кара да си мисли, че тя е поставени над всичко останало в живота му. Заявява категорично, че без нея животът му няма смисъл, защото тя е неговото щастие. Мъжът знае, че ако успее да убеди една жена, че е необикновена, тя със сигурност ще бъде негова, защото тя обича да бъде считана за такава. По този начин, мъжът придава нужната тръпка, която е жизненоважни за жената.

Лъже я, че ще я приема винаги, независимо от стечението на обстоятелствата.

Колко наивна трябва да си, че се хванеш на тази глупост? Жената вярва, че при каквато и да е промяна на житейските обстоятелства, мъжът със сигурност ще остане влюбен в нея и щом е казал, ще бъде готов на всякаква саможертва в името на любовта. При това без да обръща никакво внимание на факта, че жената до него нито е същия човек, когото преди време срещна, нито пък изглежда така. Мъжете постоянно лъжат за това половинките си, а те убедено им вярват. Така получават илюзорно и сигурността, от която също имат нужда.

Казва, че се възхищава на морала ѝ.

Боже, мъжете изобщо не обичат морални жени. Не знам дали въобще някой харесва морални хора, при положение че всички, които размахват нравствеността, винаги нещо не им е наред. Това са най-скучните, дразнещи и превъртели хора на този свят. Жените знаят това, обаче във всяка от тях живее едно малко момиче, което обича да го поощряват, когато е добро. И мъжете с шепи им дават това одобрение.

Лъже я, че с нея иска всичко тук и сега.

Че не може да отлага каквито и да били съвместни преживявания. Че днес трябва да направят всичко заедно, защото утре може да е късно. Обикновено, за да докаже ентусиазма си, мъжът иска от жената да извършат заедно някоя глупост като „да пием вино на покрива на първата срещната сграда”, защото, видиш ли, „кога, ако не сега”. Горките жени! Как само вярват на тези идиотщини. Разбира се, че утре няма да бъде късно, но по този начин мъжът катализира взаимоотношенията, а това се харесва на дамите.

Казва, че няма да я съди за миналото ѝ.

Защото то е зад гърба ѝ. Не, мъжете лъжат безобразно. Наистина нямат мярка. Изключително нахални са. Как си представяте мъж да няма отношение към миналото на жената, с която ще го видят приятелите, семейството и колегите му? Никой не е способен да си закрива да такава степен очите, но жените, особено тези, които имат срамно минало (а повечето имат такова), вярват, че най-сетне са открили най-толерантния мъж, който няма да се интересува например що за „парцал” е била някоя и как няма да я съди и  назидава за това.

Е, няма такъв мъж, честно.

Следете Edna.bg за втората част на лъжите на мъжа, с които безпроблемно прелъстява жената.

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Мъжете не искат жени, а робини!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти