Три практични идеи за Великден

Платена публикация

великден
Снимка: Envato

Вижте как да планирате празника, без да ощетявате излишно семейния бюджет

Подготовката за великденските празници е вече в разгара си. За да превърнете празника в необикновен, не е нужно да полагате големи усилия, нито да се притеснявате как и откъде да си набавите всичко необходимо. Съветваме ви да бъдете едновременно креативни и практични, като в този материал ще откриете идеи, които да ви помогнат с организацията.

Създайте настроение

Пролетната декорация е един от най-лесните и бързи начини да включите празничното настроение в дома си. Фигурките на великденски зайчета или цветни керамични и дървени яйца карат всеки да се усмихне, а най-малките да наддават радостни възгласи. За тяхна забава можете дори заедно да създадете украсата за празника. До 21 април във всички магазини на Lidl в страната могат да бъдат открити керамично яйце за оцветяване на цена от 3,49 лв., дървено яйце за оцветяване в комплект с 4 цвята флумастери за 2,49 лв., декоративни бандероли с шарени герои за 0,59 лв., както и различни великденски комплекти и стикери за боядисване на яйца.

Помислете за един по-различен обяд

По традиция на Великден се приготвят агнешко и козунаци. За да разнообразите и да изненадате приятно всички, този път помислете за нестандартно ястие или гурме изкушения, които биха допълнили празничната трапеза. Можете да тествате още сега различни вкусове, за да видите какво най-много ще се хареса на близките ви и когато дойде моментът, да се развихрите. Сега в Lidl специално за празниците от серията Deluxe ще откриете гурме песто с 25% отстъпка на цена от 2,99 лв., гурме салам с шамфъстък на цена от 3,99 лв. за 100 г, както и гурме сирене за 3,99 лв. за 100 или 125 г опаковката. Има и паста от твърда пшеница с великденски мотиви, мини салами и различни видове сладоледени бонбони.

великден
Снимка: Envato

Подгответе малки, но специални подаръци

Подарете нещо неочаквано и персонализирано на близките си хора. Всеки би се зарадвал на шоколадовите и козуначени изкушения Favorina, които са в красиви пролетни опаковки. Можете да избирате от различни видове италиански великденски сладкиши, маслени бисквити, мини шоколадчета, марципани, шоколадови яйца с крем и великденски бонбони маршмелоу.Безкомпромисното качество на специалните селекции Favorina и Deluxe, разнообразието от великденска декорация и предложения за дома, както и оптималното съотношение качество-цена, правят смарт дискаунтъра незаменим помощник при всеки празник. С Lidl си осигурявате спокойствието да планирате и да се подготвите за наближаващия Великден, без да натоварвате семейния бюджет. Нашият съвет е да използвате редовно и приложението Lidl Plus, с което може да спестите 100 лв. на месец, ако се възползвате от всички промоции, които то предлага.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти