Вижте няколко успешни модни комбинации

Светът е в краката ми
Снимка: Thinkstock

Със следващите сетове дрехи, обувки и аксесоари целим визуално да ви улесним при избора на гардероб според конкретния случай.

Вариант 1
Добре е, когато залагаме на класически цветове като кафявото и черното - да присъства поне един контрастен акцент във визията ни (тук това са колието и обувката), който да смекчи строгостта на официалния дрескод, стига поводът да го позволява, разбира се.

Вариант 2
Бургундското червено е точното попадение, което придава характер и запазва стилистическата издържаност на силуета ни, най-вече когато говорим за офис аутфит.

Вариант 3
Горчиченият нюанс на жълтото е сред топ тенденциите при цветовете и през настоящия сезон, затова не го пропускайте, било то под формата на палто, жилетка, сако, пола, риза, блуза или пък шапка, шал и ръкавици.

Вариант 4
Все още можем да си позволим да сложим кецове, а в комбинация с удобни джинси и пуловер ще постигнем желания комфорт, особено ако пред нас се очертава един безгрижен и по-небрежен уикенд, придружен с дълги есенни разходки.

Вариант 5
Предложението за излизане в по-късните часове на вечерта включва блуза в лилаво, прилепнал панталон и обувки на висок ток, които без съмнение са неприятели на краката ни при по-продължителни танци, но и бързо печелят нашите симпатии заради придаването на шикозна модна нотка, така характерна за дамския парти стил.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти