Кецове или токчета?

Кецове или токчета?
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Ако екзистенциалният Хамлетов въпрос “Да бъдеш или да не бъдеш?“ би могъл да бъде интерпретиран в духа на модата, той със сигурност би звучал по следния начин: „Маратонките или токчетата?“

Едва ли има жена на този свят, която поне веднъж да не е изпадала в дълбока дилема на кой стил да се довери – спортния или елегантния. Дали да заложи на удобството и практичността на маратонките и кецовете, или да избере сексапила и провокацията на токчетатата и платформите?

Но вече няма да се налага да правим този труден, а често пъти дори и невъзможен избор!

Запознайте се с Edna обувка от бъдещето – кецове на платформи!

Маратонките с токчета несъмнено са иновативен, атрактивен и нестандартен щрих във визията през предстоящия сезон. Времето, когато те могат да бъдат допълнение към тоалетите, е именно есента или пролетта.

Какво представляват те? Накратко – спортна обувка, най-често с връзки или лепенки, която по нищо не би могла да се различи от разнообразието на кецове и маратонки. Това, което ги прави специални, е платформата, прикрита зад външния шев на обувката.

Те са съчетание между грация и удобство. От една страна издължават силуета и правят краката ни да изглеждат по-дълги и стройни. В същото време не натоварват стъпалото, удобни са за носене през целия ден и имате чувството, че може да тичате безкрайно в парка, без да се страхувате от досадните пришки.

Кецовете с платформи са аксесоар към облеклото, подходящ за жени на всяка възраст. Въпреки че на пръв поглед изглеждат смели, екстравагантни и по-младежки, то само няколко крачки с тях определено биха променили мнението ви.

Неслучайно десетки холивудски знаменитости са техни заклети фенове и ги носят непрекъснато при всеки възможен случай, когато не са на червения килим или на сцената. Сред най-горещите им почитатели са Дженифър Лопес, Миранда Кер, Сара Джесика Паркър, Луси Лиу, Джесика Бийл, Кери Хилсън, Гуен Стефани и др.

Обувките на бъдещето са изключително практични, когато предстоящият ден се очертава да бъде изпълнен с продължително натоварване на краката. Те са чудесно решение за майките, извели малките деца на разходка и на които ще се наложи да тичат след тях дълги часове.

От друга страна, могат съвсем спокойно да се съчетаят и с по-кокетни и шикозни дрехи. Така хем ще бъдете модерни, хем ще вървите “като по облачета”.

Тази есен определено ще бъде сезонът на маратонките на токчета. И ако и Вие се сдобиете с чифт от тях, следващият път, когато си зададете редовния пред гардероба въпрос “Какво да облека?”, със сигурност ще имате един отговор повече.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти