Колко струва гардеробът на Кейт?

Кейт Мидълтън в прекрасен червен тоалет на Александър Маккуин
Снимка: Getty/Guliver

Съпругата на принц Уилям определено впечатлява всички с усета си към модата. При всеки удобен случай Кейт доказва, че знае как трябва да се облича една дама и да изглежда стилно, елегантно, красиво и модерно.

Разбира се, модата си има цена. По официални данни от началото на годината до сега Кейт е похарчила поне 35 000 паунда за маркови дрехи.

И кой мислите, че плаща дава тези пари? Не, не е съпругът й Уилям, а свекър й принц Чарлз. Той е заявил, че ще плаща за всички тоалети на Кейт, които са купувани във връзка с официални ангажименти.

Колко точно струва гардеробът на Кейт Мидълтън ще стане ясно съвсем скоро, когато принц Чарлз отвори сметките си и ще покаже публично за какво отиват парите му.

Оказва се, че принц Уилям не може да финансира гардероба на жена си, тъй като изкарва 44 000 паунда на година като пилот на хеликоптер в Кралските военновъздушни сили.

Все пак той е наследил от покойната си майка имоти на стойност 10 милиона паунда.

Що се отнася до Чарлз, по официални данни той печели парите си от херцогство Корнуол и от други земеделски площи, които миналата година са му донесло печалби от 19 милиона.

Служебните разходи на принца, към които спадат и официалните тоалети на Кейт, възлизат на малко над 11 милиона.
Предстои ревизия на кралските сметки, за да се установи дали разходите на кралското семейство са се увеличили неоправдано много и дали личните доходи на знатните особи са достатъчни да покрият издръжката им.

Що се отнася до Кейт, още преди сватбата си тя заяви, че няма да се превръща в кокона и има по-важни неща в живота от това с какво ще се облече за вечеря.

Все пак тя е длъжна да присъства на редица официални събития, когато хиляди очи са вторачени в нея. В подобни случаи тя просто не може да си позволи да не изглежда стилно и красиво.

Според говорител на кралския двор, Кейт ще продължи да носи маркови дрехи, подбрани с вкус, но и на разумна цена.

Може да разгледате галерията ни, посветена на шапките на Кейт Мидълтън ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти