Стилна и неуморна: испанската кралица Летисия и юлският ѝ гардероб мечта

кралица Летисия
Снимка: Getty

Месец юли беше изпълнен със събития в графика на испанската кралица, която и този път може да ни послужи като модно вдъхновение за сезона.

Среща с лауреатите на Фондация „Принцеса на Жирона“ даде начало на ангажиментите за 48-годишната Летисия Ортис през юли. На събитието тя присъстваше заедно със съпруга си - 53-годишния крал Фелипе, и двете им дъщери Леонор и София, на 15 и 14 г., като семейството беше координирало визиите си в синьо.

Испанското кралско семейство в синьо

Кралицата на Испания носеше рокля тип риза от деним на Carolina Herrera, която за церемонията по награждаването тя замени с модел на Nina Ricci в гълъбово синьо, носен и преди от Нейно височество. Роклята с къс ръкав, колан и апликации беше допълнена от сребристи сандали на висок ток на Magrit и обеци Bvlgari с диаманти и аквамарин.

Летисия отново беше в компанията на семейството си – Фелипе Шести заложи на класически черен костюм, докато принцеса Леонор и инфанта София носеха съответно рокли в червено и черно и бяло.

Кралица Летисия в романтична рокля за наградите на Фондация „Принцеса на Жирона“

За обяд с главния секретар на Обединените нации – Антонио Гутерес, испанската кралица отново избра Carolina Herrera, този път с романтичен модел в синьо, който е обличала за първи път през 2017 г. На флоралните мотиви кореспондираха аксесоари от велур на Magrit - чанта и обувки в розово.

Испанската кралица в приказна флорална рокля

Ленът, една от любимите материи за лятото, виждаме в костюма Adolfo Domínguez от сако и панталон, с който Летисия Ортис се появи за среща с Фондация „Албертис“ и УНИЦЕФ Испания. Моделят в светлосиньо е комбиниран със семпъл топ в бяло, а за аксесоарите си, чантичка и обувки на ток в тъмносиньо, тя отново се бе доверила на марката Magrit.

Летисия Ортис в стилен ленен костюм

Кралицата на Испания изглеждаше величествено в бяла блуза тип пелерина и панталони в същия цвят на откриването на Панаира за съвременно изкуство. За монохромна визия тя допълни съчетанието от местната модна къща Atlas с кожена чанта Furla, а при обувките заложи на модел в телесен цвят на Carolina Herrera, чието дело са и дългите ѝ обеци във формата на жасмин.

Величествена в бяло: испанската кралица Летисия на арт събитие в Мадрид

В двореца Сарсуела Летисия бе домакин на събитие, посветено на Колежи на Обединения свят – Испания, за което облече бял костюм в цвят ванилия.

кралица Летисия
Снимка: Getty

Един от любимите си и най-често носени дрехи испанската кралица избра за отдаването на почит към жертвите от COVID-19. Моделът Bottega Veneta в петролено синьо тя бе съчетала с аксесоари в черно - обувки Manolo Blahnik и чантичка Carolina Herrera.

Кралица Летисия и крал Фелипе почетоха паметта на жертвите от коронавирус в Испания

Преди седмица кралската двойка изпрати олимпийския отбор на Испания, а червената рокля и обувки на Carolina Herrera не само бяха в един от цветовете, които подхождат най-много на Летисия, но и с него тоалетът символизираше флага на страната.

кралица Летисия
Снимка: Getty

За среща, на която бе обсъдено психическото здраве по време на пандемията, испанската кралица се появи с очарователен модел на точки в черно и бяло.

кралица Летисия
Снимка: Getty

Бялата кожена чанта Furla виждаме отново и в тоалета на Летисия за среща с Испанската асоциация срещу рак. В главната роля бе рокля от туид, а друг летен аксесоар бяха сандалите на платформа.

Испанската кралица с рокля от туид и летни аксесоари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти