Кралица без почивка: Летисия Ортис не се притеснява от белите си коси и продължава с обиколка в Испания

кралица Летисия крал Фелипе
Снимка: Getty

Условията на пандемия от коронавирус продължават в Испания, но това все по-малко спира задълженията на кралското семейство.

Преди броени дни крал Фелипе Шести, кралица Летисия и техните дъщери Леонор и София присъстваха на фламенко шоу, с което мадридски театър отбеляза подновяването на дейността си.

кралица Летисия крал Фелипе
Снимка: Getty

Представлението съвпадна с шестата годишнина от короноването на краля, който заедно със останалите членове носеше маски по време на събитието. Летисия Ортис беше избрала плисирана пола в светъл нюанс и обувки на платформа, а дъщерите ѝ носеха летни рокли и ниски обувки.

Испанската кралица беше оставила косата си свободно пусната, а посивелите коси, забелязани от фотографите, очевидно не я тревожат. Тя неведнъж е споделяла, че не се притеснява от тях, а сега Летисия показва, че като много други жени в условията на пандемия поставя здравето и безопасността над суетата и ползването на фризьорски услуги.

кралица Летисия крал Фелипе
Снимка: Getty

Това не е първият път, в който испанската кралска двойка присъства на събития по време на пандемия. Визитите на крал Фелипе и кралица Летисия бяха възобновени още в края на април, като при спазване на съответните предпазни мерки двамата посетиха спешен център в Мадрид, а по-късно и пазар в столицата, културни и научни центрове, правителствена организация и още институции.

Испанската кралска двойка по време на пандемия

В сряда Фелипе и Летисия се отправиха на национална обиколка, като целта е да обсъдят и подкрепят туризма в Испания, който е сред пострадалите сфери на икономиката в страната. Първа спирка за двойката бяха Канарските острови, а за посещението им кралицата заложи на сива флорална рокля и сандали на платформа.

Вижте повече снимки от това и още посещения на испанския крал и кралица в галерията по-горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти