Шарън Стоун сияе в розово, Пенелопе Крус е секси в черно и още най-добри звездни визии напоследък

колаж Шарън Стоун Пенелопе Крус Джесика Частейн
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Не можем да наблюдаваме червения килим през 2023-та преди да сме направили равносметка за последния месец от изминалата година.

По традиция декември е разгарът на „парти сезона“, през който виждаме най-много пайети, мъниста и цветове, асоциирани със зима и празници – бяло, синьо, сребристо, златисто…Ако си Шарън Стоун обаче, винаги можеш да разчупиш рамките с нещо по-различно.

64-годишната актриса направи няколко появи по време на Международния филмов фестивал „Червено море“ в Джеда, Саудитса Арабия, а за всички тях заложи на розово.

Шарън Стоун във викторианска визия

Стоун облече обемна рокля Monsoori за откриването на фестивала. Моделът без ръкави беше комбиниран с черни ръкавици, в тон с панделката, спускаща се под бухналата яка.

Но докато на моменти изглежда, че актрисата „потъва“ сред платовете на дрехата, следващата ѝ рокля изглежда като по-правилен избор. Моделът по тялото с кройка тип „прегърни ме“ обвива елегантно фигурата ѝ и приковава вниманието с нашумелия през 2022 г. нюанс горещо розово.

Шарън Стоун + горещо розово = ❤

Актуалната тенденция с пера Шарън Стоун включи в друга своя визия от фестивала – ефектен костюм, комбиниран с черна блуза тип поло, който ѝ придаваше делово, но и артистично излъчване.

Шарън Стоун в розов костюм с пера

Дългогодишният посланик на Chanel Пенелопе Крус отново се появи с тоалет, дело на френската модна къща.

За премиерата на своя филма „Безкрайността“ в Париж 48-годишната актриса заложи на секси момичешки шик с мини рокля в черно от пролетната колекция на Chanel за 2023 г. Визията беше завършена с панделка в косата, чантичка и обувки в същия цвят.

Пенелопе Крус: Chanel момиче от глава до пети

Със синята рокля на Armani Privé, която Джесика Частейн облече на събития в Музея на Модерното изкуство в Ню Йорк, 45-годишната актриса напомняше на героиня от „Замръзналото кралство“. Моделът с блестящи апликации и романтични орнаменти е от пролетната колекция на марката за 2014 г. и придава приказен вид.

Джесика Частейн в зимна приказка от Armani Privé

Още една декемврийска визия на Частейн привлече вниманието. Вижте в галерията тук съчетанието от дълъг блейзър и мини рокля, обсипани с пайети, част от пролетната колекция на Prabal Gurung за 2023 г., както и още любими звездни визии от празничния декември:

Още най-добри звездни визии от декември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти