Неотразими заедно: Можете ли да повярвате, че майката на Марго Роби изглежда така?

Гледайки новите снимки на актрисата Марго Роби на червения килим на премиерата на най-новия филм с нейно участие, “Вавилон”, не можем да не се прехласнем за пореден път по този жизнен и закачлив поглед и блясъка, сякаш идващ от епохата на стария Холивуд. Именно зараждането на тази епоха проследява новата лента, в която Роби ще има централна роля, и всичко това изразява нейният стилен, макар и провокативен тоалет. 

Когато обаче към актрисата пред обективите на камерите се присъединява нейната майка Сари Кеслър, започваме да си обясняваме някои неща. Както казват хората - крушата не пада по-далеч от дървото. Тази горда осанка, изящни черти и класен сексапил на Марго Роби явно са наследени директно от нейната майка, която между другото е физиотерапевт и е на 65 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Майка и дъщеря гордо позираха с широки усмивки на червения килим, облечени в тоалети в черно. Марго беше видимо щастлива от това да получи подкрепа именно от майка си в тази важна за нея вечер. 

Във “Вавилон” Роби играе прохождащата актриса Нели ЛаРой в Холивуд от 20-те години на миналия век, докато филмовата индустрия преминава от неми филми към озвучени. Тя играе редом до Брад Пит и звезден актьорски състав, който включва Тоби Магуайър, Оливия Уайлд, Джийн Смарт, Джеф Гарлин, Макс Мингела, Лукас Хаас, Самара Уийвинг, Ерик Робъртс и др.

марго роби
Снимка: Getty

По време на интервю за WSJ. Magazine, актрисата коментира изтощителната работа, която влага в изпълнението си във филма: „Никога не съм работила толкова усилено в живота си. Бях разбита до края на тази работа.“

Миналия месец Ерик Робъртс, който играе баща на героинята на Роби във филма, похвали представянето на актрисата по време на интервю с The Hollywood Reporter, заявявайки, че филмът вероятно ще ѝ донесе награда Оскар.

„Тя дава най-невероятното представяне във "Вавилон", което някога съм виждал“, каза той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

Актьорът дори сравни представянето на Роби с "перфектните изпълнения" на Елизабет Тейлър и Санди Денис във филма "Кой се страхува от Вирджиния Улф?" от 1966 г. „Тя ме взриви“ - добави той - „Не можех да повярвам колко брилянтна беше всяка минута от всеки ден.“

Можем да очакваме “Вавилон” в българските кина от 20 януари. 

Вижте още снимки от бляскавата премиера на филма в галерията ни.

Блясък от стария Холивуд: Марго Роби на премиерата на филма "Вавилон"

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти