Родени да бъдат един до друг: Салма Хайек е като принцеса в ръцете на Антонио Бандерас

Дори само една от тези магнетични личности може да прикове погледа ви, но когато стоят един до друг, те се превръщат във взривоопасна комбинация, на която не можем да устоим. Салма Хайек и Антонио Бандерас неведнъж са си партнирали брилянтно на големия екран и затова е истинско вълнение, че анимационният филм “Котаракът в чизми: Последното желание” събра екранното дуо отново. 

Актьорите накараха присъстващите на премиерата на филма в нюйоркския Линкън Сентър да въздишат от възхищение. Салма Хайек носеше прелестна рокля като на снежна принцеса за премиерата на червения килим. Бледосинята тюлена рокля, украсена с кристали, напомня на визията на популярната анимационна героиня Елза от “Замръзналото кралство”. 

Антонио изглеждаше по-небрежно в сравнение с екранната си половинка, но достатъчно шик, облечен в бордо пуловер с висока яка и тъмносиньо кожено яке, съчетано с черен панталон и черни маратонки.

Холивудската звезда беше широко усмихната, позирайки пред камерите с Антонио Бандерас. „Тя е истински приятел“ - каза Бандерас за опита си от работата със Салма през цялата си кариера - „Всеки път, когато работим заедно, веднага възниква химия, която е много трудна за обяснение. Не искам да го интелектуализирам. Просто се случва и е страхотно.”

Салма също така говори за това колко щастлива се чувства да работи с актьора отново. „О, Боже мой, това означава толкова много за мен“ - каза тя за времето им заедно на снимачната площадка - „Много се гордея с него.“

Салма Хайек сподели, че би искала да си сътрудничи с Антонио в повече проекти и спомена предстоящото си участие в продължението на филма „Меджик Майк“, където тя ни припомня много добре защо е една от най-сексапилните актриси в света. Хайек дори се пошегува, че би искала да си партнира с Бандерас в следващ филм от поредицата, включваща завидно количество еротични танци: „Може би ако направим още един, Антонио трябва да бъде част от него. И той също може да танцува.”

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти