20 години разлика и един спасен живот: Любовната история на Антонио Бандерас и Никол Кимпел

Превръщайки се в звезда през 90-те години, Антонио Бандерас и до днес остава един от най-желаните мъже в света. След развода с неговата първа съпруга Ана Леза, учителка по английски, отношенията му с Мелани Грифит са следени зорко, включително след края на 19-годишния им брак.

Дали испанският актьор е открил голямата любов при третата си сериозна връзка под прожекторите, питаме се ние, откакто той споделя живота си с ослепителната Никол Кимпел.

Приятелката на Антонио Бандерас го подкрепи за премиерата на „Болка и величие“ в Кан

Техните отношения доказват, че любовта не познава граници като националност, разстояние или възраст, пишат от Bright Side, а ние няма как да не се съгласим!

Антонио е роден през 1960 г. в Малага, Южна Испания, а две десетилетия по-късно, на повече от 2000 километра, в Германия се появява и Никол. Докато Бандерас тренира упорито, за да стане професионален футболист, Кимпел прекарва голяма част от детството си в различни градове заради професията на баща си. Този номадски начин на живот ѝ помага да научи езици като френски, немски, английски, холандски, италиански, арабски и испански.

Първа среща

Никол започва кариера като консултант по инвестиции, а след като Антонио получава контузия, той се насочва към актьорството. Така по-късно съдбата ги събира на парти по време на престижния филмов фестивал в Кан. На събитието обаче звездата първо среща близначката на бъдещата си половинка. Въпреки че сестра ѝ е тази, която първоначално привлича вниманието му, той признава:

„Изведнъж се появи Никол и сърцето ми подскочи. Те са напълно еднакви, но аз видях нещо открояващо се в Никол, което ми щракна“, спомня си Антонио.

По това време актьорът все още е женен за втората си съпруга Мелани Грифит, затова и първата среща с Никол си остава приятелска.

Мелани Грифит през годините

След финализирането на развода Бандерас и Кимпел са свободни да заявят отношенията си пред света. Започнал новата си връзка, актьорът прави изявление, което изненадва медии и фенове: че напуска Холивуд за неопределено време, за да се занимава с други свои интереси.

Излизане от зоната на комфорт

Впоследствие двойката заминава за Лондон, за да учи моден дизайн, а завършвайки курса, Антонио и Никол започват работа по първия си голям общ проект - успешната линия за облекло Antonio Banderas Design.

В началото на 2019 г. обаче Бандерас страда от сериозни здравословни проблеми. Актьорът получава инфаркт и според него бързата реакция на Никол е спасила живота му: „Когато започнах да получавам симптоми, тя знаеше какво се случва. Постави аспирин под езика ми и това ми спаси живота. Получих втори шанс и оттогава някои неща в живота ми се промениха”, спомня си актьорът.

Припомнете си повече тукКак приятелката на Антонио Бандерас спасила живота му

Този период прави тяхната връзка по-силна, а дните им - по-пълноценни. Бандерас обяснява: „Нещата, на които придавах голямо значение, престанаха да бъдат важни. Започнах да обръщам внимание на истинските неща. Такова е дъщеря ми, моите приятели, семейството ми.” От любовта на актьора с Мелани Грифит през 1996 г. се ражда и единственото му дете – Стела.

Стела Бандерас през годините: как се промени дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит

Втори шанс да се наслаждават на живота

Въпреки че дълго време живеят между Англия, Испания и Съединените щати, след сърдечния удар на Антонио двойката решава да се установи в Андалусия. Актьорът често показва публично своята гордост и любов, която изпитва към родината си, затова и не се колебае да показва на Никол възможно повече кътчета от Испания.

Кимпел е откровена за живота там: „Семейството ми липсва, защото не прекарвам толкова време с него, колкото преди, но мястото ми е до Антонио и това компенсира всичко останало. Много съм щастлива в Малага, градът ме посрещна с отворени обятия и се чувствам като истинска Малагеня.”

А сега накъде?

Миналата година двойката отбелязва своята девета годишнина, а медиите отдавна спекулират дали няма да се венчае. Изглежда обаче, че сключването на брак не е на дневен ред. По тази тема Бандерас споделя:

„Донякъде съм женен. Никол е моя съпруга, а аз съм нейният мъж. Справяме се страхотно.“

Красивата любов на Антонио Бандерас и Никол Кимпел

Антонио Бандерас посрещна 2024 година в компанията на половинката си - Никол Кимпел. 

"Честита Нова 2024 г. от Ню Йорк", написаха те.

Тази година Антонио и Никол ще отпразнуват десетилетие заедно и изглежда, че все още са толкова близки, колкото и първия ден.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти