Най-запомнящите се визии на Хари Стайлс: един пораснал музикален принц на 29

колаж стил Хари Стайлс
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Освен с пристрастяващата си музика, Хари Стайлс се отличава и със своя нестандартен усет към модата.

Отправяйки се към солова кариера след разпадането на групата One Direction, през последните години британският изпълнител разбива представите ни за традиционно мъжко и дамско облекло, като не се притеснява да експериментира с цветове, форми и аксесоари.

Повлиян вероятно от андрогинния стил на свои предшественици като Дейвид Боуи и Принс, Стайлс някак успява да изглежда мъжествено, докато носи елементи, които сме свикнали да смятаме за типично женски.

По повод 29-ия му рожден ден, който британецът празнува на 1 февруари, се разравяме из архивите, за да видим кои са неговите най-открояващи се визии.

Първата по-смела заявка за индивидуалност Хари направи през 2017 г. за музикалния фестивал на iHeartRadio. Тогава той се появи на сцената в черно-червен костюм на Gucci с геометрични мотиви. Артистичност на визията придаваше и бяла блуза с панделка около яката.

Вижте снимки в галерията тук:

Хари Стайлс с геометричен костюм Gucci (2017 г.)

Друга характерна негова визия включва пуловер, панталон, бяла якичка и перли – така го видяхме поне два пъти през 2020 г. Независимо дали този стил ви напомня на нещо от гардероба на баба ви, или като нас мислите, че така прилича на излязъл от роман на Оскар Уайлд, не може да отречете, че му отива!

Хари Стайлс в „бабешки“ стил на гости в радио SiriusXM (2020 г.)
Хари Стайлс на наградите BRIT (2020 г.)

За нощта на наградите „Грами“ през 2021 г. музикантът отново се довери на Gucci, като облече пипитено сако в няколко цвята, съчетано с пуловер в други тонове. Най-много внимание привлече лилавият шал, който на сцената по-късно беше заменен със зелен, контрастиращ на черния кожен костюм.

Хари Стайлс с ексцентрична визия на наградите Грами (2021 г.)

Завъртаме лентата до есента на 2022 г., когато Стайлс записа поредна актьорска изява с филма „Моят полицай“. За премиерата му на Филмовия фестивал в Торонто британецът се появи в различни нюанси на зеленото. Ще излъжем, ако кажем, че визията му, дело изцяло на Gucci, не е за завиждане - бихме отмъкнали чантата с бамбукова дръжка, но не можем да решим дали тя или флоралният мотив от сакото ни е любимото нещо тук.

Хари Стайлс със стилна визия в зелено (2022 г.)

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти