Инцидентът с бельото на Хари Стайлс, който го накара да се изчерви пред Дженифър Анистън

Това да си изпълнител на сцена винаги крие риска да се изложиш поради независещи от теб обстоятелства. Това, което отличава истинските професионалисти обаче, е, че не позволяват на гафа да развали преживяването на публиката, а го превръщат един вид в част от шоуто. Певецът Хари Стайлс показа, че владее изкусно това умение, когато преживя малка сценична криза с облеклото по време на първия си концерт за 2023. 

Увлечен в изпълнението на хита си "Music For A Sushi Restaurant", Хари направи впечатляващо на дръзко движение –  в стила на рокзвездите от едно време той се плъзна по колене напред по сцената. В резултат на това, кафявите кожени панталони, които носеше, се сцепиха точно по средата, разкривайки бельото му.

Хари направи шокирана физиономия, когато осъзна какво се е случило, но бързо успя да се окопити, прикривайки скъсаната част на панталоните си с ръце. След това закачливо погледна през рамо към публиката, осъзнавайки, че ситуацията е конфузна, но забавна.

Стайлс завърши изпълнението си с кърпа, завързана около кръста. След края на песента, той се извини на феновете си за гафа с панталоните и шеговито ги увери, че това не е било предвидено.

Жените в публиката обаче изобщо не се интересуваха дали скъсването на панталоните е било планирано или не. Неловкият момент беше съпроводен от възгласите на подивелите фенки на 28-годишния певец, сред които беше не коя да е, а самата Дженифър Анистън.

Анистън, разбира се, е достатъчно зряла, за да се държи като тийнейджърка. Реакцията ѝ така или иначе не беше уловена от камерите. Просто в този момент всички погледи бяха вперени на друго място. 

Присъствието на Дженифър Анистън на концерта направи инцидента с бельото още по-неудобен за Хари Стайлс. Той призна в "Шоуто на Елън Дедженеръс" през 2020, че намира звездата от „Приятели“ за най-привлекателна сред известните дами.

Стайлс и Анистън са се появявали няколко пъти с едни и същи тоалети през последните години, като Анистън дори веднъж написа шеговито в Instagram: "Просто ме наричайте Хариет Стайлс."

10-те най-красиви мъже в света според науката

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти