Дженифър Анистън с критика към Холивуд: “Вече няма филмови звезди”

Едва ли има друга актриса като Дженифър Анистън. Тя има огромна популярност като едно от най-разпознаваемите лица и от малкия, и от големия екран. Тя е културен феномен, с който цяло едно поколение може да се идентифицира. Затова е интересно да научим какво е мнението ѝ за етапa, в който се намира филмовата индустрия в момента. 

В скорошното си интервю за Allure, в което актрисата разкрива изключително лични подробности за живота си и опитите ѝ да стане майка, тя също прави интересен коментар за днешната киноиндустрия. Думите ѝ звучат като умерена критика. 

Критиката ѝ идва в отговор на коментар по неин адрес, прочетен от интервюиращата я журналистка: „Никой никога няма да стане известен като нея. Този вид феномен на масова слава, който гори толкова ярко толкова дълго, просто не е постижим днес. Тя е като звезда от ням филм сред поколение от TikTok тъпаци.

Джен е трогната от този коментар и бърза да сподели своите мисли за кинозвездите и киното изобщо:

“Чувствам, че умира [киното]. Вече няма филмови звезди. Вече няма блясък. Дори партитата за наградите Оскар бяха толкова забавни…”

И нещо друго в днешната ни реалност, освен състоянието на киното, тормози Дженифър Анистън - социалните мрежи. Актрисата разкрива, че мрази социалните мрежи, защото просто чувства че “не я бива с тях”.

Анистън се присъедини доста късно към Инстаграм манията. Тя си направи профил преди три години, а първата снимка, която постна, беше на култовия актьорски състав на сериала “Приятели”. В следващите часове профилът на Анистън събра такъв космически брой последователи, че платформата се срина.

За Анистън социалните мрежи са истинско мъчение. Признава, че единствената причина да е регистрирана в Инстаграм, е за да популяризира бизнеса си с козметични продукти за коса. 

„Наистина съм щастлива, че успяхме да изживеем израстването, да бъдем тийнейджъри, да бъдем на 20 години без този аспект на социалните медии“, казва тя за своето поколение. 

Скоро предстои да гледаме Дженифър Анистън в трети сезон на нейния сериал за стрийминг платформата Apple TV+ „Сутрешното шоу“, както и в продължението на филма “Мистериозно убийство” по Netflix, където отново ще се събере на екран с Адам Сандлър.

Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти