Дженифър Анистън има да ви каже нещо с една сърцераздирателна снимка

дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Внимание: статията съдържа изображение, което някои читатели биха могли да определят като смущаващо.

Дженифър Анистън е не просто страхотна актриса и красива жена, но и гражданин с позиция. По-рано този месец тя качи своя снимка с маска в социалните мрежи и подкани всички свои последователи да носят маски и да бъдат отговорни в спазването на всички мерки за ограничаването на коронавируса.

Тогава тя написа, че коронавирусът продължава да взима жертви, защото не правим достатъчно като общество.

"Разбирам, че маските са неудобни, но не се ли чувствате по-зле и по-неудобно от факта, че цели бизнеси затварят, че хората губят работата си, че здравните ни работници са на ръба на изтощението? И че толкова много животи бяха изгубени, защото не правим каквото трябва?"

Вчера актрисата продължи да разисква важната тема в профила си в Instagram.

Тя сподели снимка на неин близък приятел, който е в болница заради COVID-19. Мъжът е видимо в тежко състояние и е на апартано дишане.

"Това е приятелят ни Кевин. Човек в перфектно здраве, без никакви придружаващи заболявания. Това е COVID-19, това  е реалността. Не можем да бъдем наивни и да смятаме, че това ще ни подмине. Това, което всички можем да направим, е да носим проклетите си маски. Помислете само за всички, които вече са пострадали от този ужасен вирус. Направете го за семействата си. За себе си. Защото Covid засяга всички възрасти."

Анистън е споделила, че снимката е заснета през април. За щастие приятелят ѝ вече е добре, но е водил дълга битка с болестта.

Доста известни личности са подкрепили Дженифър в коментарите под поста. Сред тях Рита Уилсън, съпругата на Том Ханкс, която заедно с него пребори вируса преди няколко месеца. В подкрепа са се включили още Миешл Пфайфър и Гуинет Полтроу.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти