Неочаквано приятелство: Дженифър Анистън и Анджелина Джоли помагат на Меган Маркъл?

колаж
Снимка: Getty

След като принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от официални задължения като членове на кралското семейство, херцогинята на Съсекс изглежда готова да се завърне към актьорската професия.

Обратно към шоубизнеса: Меган Маркъл с първа роля след оттеглянето от кралските задължения

И може би има поне две свои колежки, на чиято помощ да разчита.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

Напоследък сред редица чуждестранни издания се носи слух, че Меган се готви за амбициозно завръщане в Холивуд и се надява да се сприятели с Анджелина Джоли. Според източници херцогинята винаги се е възхищавала на нейната личност и начина, по който успява да съчетава работата си в индустрията с хуманитарна дейност – нещо, което се предполага, че и Маркъл би искала да осъществи.

Анджелина Джоли – Edna жива легенда на 44

Смята се, че и самата Анджелина с радост би помогнала на Меган за актьорската ѝ кариера и благотворителна дейност, както и да я запознае с определен кръг в Холивуд. Но теориите не спират дотам – някои източници намесват и Дженифър Анистън, изправяйки я отново срещу Джоли.

дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Според тях тя също има желание да прекарва време с херцогинята, като смята, че може да „отвори много врати за Меган с телевизионни и филмови роли“, както и да спечели двойката с „впечатляващия списък с приятели от А група - включително Брад Пит, разбира се“, твърди анонимен източник на британското издание Express.

Как приятелството между Дженифър Анистън и Джордж Клуни оцеля през годините

И макар да е малко вероятно цялата тази информация да е истина, надяваме се, че това все пак ще бъде начало на добри приятелства за Меган Маркъл, а защо не и нов шанс за отношенията между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън?

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти