Дженифър Анистън не обича да ѝ казват, че изглежда добре за възрастта си

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

Годините може да са благосклонни към Дженифър Анистън, но актрисата смята, че има и по-тактични начини да ѝ го кажат.

Дженифър Анистън е лицето от няколкото корици на октомврийския брой на сп.“InStyle“,  а в интервю за изданието споделя, че рожденият ѝ ден тази година я е накарал да се замисли за възрастта си повече от обикновено.

„50 беше първият път, когато си помислих, „Е, това число“. Не знам защо, тъй като не се чувствам различно. Физически се чувствам невероятно“, споделя тя.

Въпреки че напредването на годините не ѝ се отразява особено, Дженифър все пак усеща така наречения „ейджизъм“ или възрастова дискриминация. „Странно е, че изведнъж те адресират с „Изглеждаш удивително за възрастта си“, отбелязва актрисата. „Мисля, че е нужно да установим някакъв етикет покрай този вид диалог.“

Трябва да се съгласим: да ти кажат „изглеждаш добре за възрастта си“ всъщност значи, че годините ти предполагат да не изглеждаш така добре. Това може да е комплимент за външния вид, но допълнително подчертава възрастта.

Темата е засегната и в новия сериал с участието на актрисата – „Сутрешното шоу“, за което в разказахме повече тук. В него тя играе телевизионна водеща, която може да бъде изместена от по-млада своя колежка.

Вижте тук тайните за красота на Дженифър Анистън >>>

На въпроса какъв е навикът, свързан с красотата, от който Дженифър Анистън не иска да се откаже, тя отговаря: „Няма да лъжа – не искам бели коси“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти