Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун в борба за ефир, Тейлър Суифт се обяснява в любов и още (Плейлистът на Edna #32)

Дженифър Анистън Рийз Уидърспуун
Снимка: Apple TV+

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Като прегръдка от любим

Новият албум на Тейлър Суифт е тук, а всички са категорични, че “Lover” е една от най-добрите песни в кариерата ѝ. Неслучайно сингълът дава името на диска, който отново показва романтичния, позитивен и сладко-горчив почерк на изпълнителката. Клипът към парчето представя различните настроения от живота на edna двойка и допълва звученето на песента, която усещаме като нежен допир на любим човек.

Меланхолия в Ел Ей

Дни преди да пусне новия си албум Лана Дел Рей показа общо видео към две от песните в него. “The Greatest” и “Fuck It I Love You” обединяват темите за новата любов, която свети с обещания като неонов надпис, и носталгията по миналото след като фойерверките угаснат. Певицата отново се потапя в любимата си атмосфера на полуосветени барове и крайбрежни места, които ще продължат да звучат в ума ни след като “Norman F-cking Rockwell” излезе на 30 август – тъкмо навреме за нова доза „Summertime Sadness”.

Завръщането на Миси

През юни Миси Елиът стана първата жена рапър, включена в Залата на славата за автори на песни, а началото на новото ѝ видео очевидно е вдъхновено от това събитие. Песента “Throw It Back” е част от новия ѝ миниалбум “Iconology” – първата ѝ музикална колекция от 14 години насам. В парчето изпълнителката прави препратки към моменти от кариерата си, а с яркото видео заявява, че няма никакво намерение да остава в миналото.

КИНО

Скандал на трета степен

След сериала на HBO „Решаващият глас“ обвиненията в сексуален тормоз срещу основателя на канала Роджър Ейлс излизат и на голям екран през декември. „Жертвите на Ейлс” (или звучното “Bombshell” в оригинал) събира на едно място Чарлийз Терон, неузнаваема като новинарката Мегън Кели, Никол Кидман в ролята на тв водещата Гретчен Карлсън и Марго Роби като единствения художествен образ – продуцентът Кайла Посписил. Един асансьор, малко напрегната музика и тяхното участие в безмълвния трейлър са достатъчни да създадат съспенс.

Драмa зад кадър

Оставаме на телевизионна вълна с един от сериалите на новата платформа Apple TV+, която е налична от ноември. „Сутрешното шоу“ разказва за екипа на предаване, чийто състав се променя заради обвинения в сексуален тормоз. След като Мич е уволнен и не е на себе си, колежката му Алекс се опитва да запази работата си на топ водещ, когато от телевизията искат да обновят екипа и наемат начинаещата Брадли. Звездите тук са Дженифър Анистън, Рийз Уидърпуун и Стив Карел, които нямаме търпение да гледаме заедно на екран.

Пухкава любов

Тъкмо когато сте си мислели, че за edna година са излезли достатъчно филми на Дисни, се появява и поредното заглавие към списъка. „Лейди и Скитника“ е следващата анимация, превърната в игрален филм със CGI ефекти, а гласове на женския кокершпаньол и мъжкия шнауцер дават Теса Томпсън и Джъстин Трюдо. За съжаление, няма да го видим на голям екран – филмът е част от новата платформа Disney+, която също предстои да бъде открита през ноември.

ОЩЕ

Четвърт век емблематични рокли

Едно от любимите ни дамски издания “InStyle” продължава да празнува своя 25-ти рожден ден с пътуване назад във времето. Този път с разходка сред най-емблематичните рокли, носени от известни личности през последния четвърт век. Обличат ги моделите Амбър Валета, Джоан Смолс и Карън Елсън, докато ни припомнят кой, кога и къде се е появил с тях: от Елизабет Хърли във Versace през Никол Кидман в Balenciaga до Риана в Giambattista Valli.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти