Две звездни жени сияят до новите си (доста по-млади) мъже

ванеса хъджънс оливия уайлд
Снимка: Getty

Разлика от 10 години между съпрузи едва ли е повод за обществена критика. Но само в случай, че по-възрастният партньор е мъжът. 

Наскоро ви разказахме за пет невероятни холивудски жени, които имат до себе си значително по-млад партньор:

И жените го могат! 5 звездни двойки с голяма възрастова разлика

Е, оказва се, че към този списък можем да включим не една, а цели две холивудски красавици.

Актрисата Ванеса Хъджинс, прочула се с ролята си във филмовата поредица "Училищен мюзикъл", посрещна 2021 г. с нова връзка - с бейзболиста Коул Тъкър, съобщиха от NOVA.  За романа на 32-годишната Хъджинс и 24-годишния Тъкър се заговори за първи път през ноември миналата година, когато двамата бяха засечени на романтична вечеря с изискани блюда и вино.

Сега неназован източник от обкръжението им разкрива, че актрисата и бейзболистът "определено са двойка" и са посрещнали заедно Нова година. 

През ноември, преди да бъде забелязана в компанията на Коул Тъкър, Ванеса Хъджинс сподели в интервю за "Ентъртейнмънт уикли", че очаква от следващия си партньор да е със същите принципи като нейните.

Вестта за новата връзка на Хъджинс идва близо година след като звездата от "Училищен мюзикъл" се раздели с дългогодишния си партньор, актьора Остин Бътлър.

От Dariknews.bg научихме, че 26-годишният певец и актьор Хари Стайлс и 36-годишната актриса Оливия Уайлд са двойка. Двамата бяха на сватба през уикенда, хванати за ръце и без да крият, че са заедно.

Хари беше поканен на малка сватба с отбрани гости в Монтесито, Калифорния, близо до Санта Барбара – ожени се неговият мениджър Джефри Азоф. Присъстваха само 16 души, ограниченията трябваше да гарантират, че всички са в безопасност от коронавируса.

Хари доведе Оливия, двамата се държаха за ръце по време на церемонията и останаха заедно в ранчото Сан Исидро, също в Монтесито.

Оливия Уайлд, която бе от звездите на култовия сериал „Доктор Хаус“, и Джейсън Судейкис се разделиха през ноември - те бяха сгодени от 7 години и имат 2 деца.

Тези две влюбени дами ни карат да възкликнем: какво са цифрите, когато двама души се харесват и искат да бъдат заедно?

Може би някои от по-консервативните ни читатели няма да се съгласят напълно. Ние обаче сме убедени с едно - когато edna дръзка и самоуверена жена знае какво иска и как да го постигне, на никого не му стиска да заставане на пътя на щастието ѝ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти