Изящни, стилни и спиращи дъха: 10-те най-добри рокли, носени на Оскарите

Церемонията по връчването на наградите Оскар е не само едно от най-големите ежегодни събития в света на киното, но и в света на модата. За някои хора дори е по-вълнуващо да оценяват тоалетите на знаменитостите, отколкото да мислят за статуетки, победители и победени.

До церемонията по раздаване на наградите остават броени часове, затова ви пропомняме, че блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA със специалното студио „Треска за Оскари“.

►„Треска за Оскари“: Мон Дьо ще ни потопи в холивудски блясък   

Студиото започва на 10 март в 23:00 ч., веднага след „Един за друг“ и ще продължи до началото на церемонията. В нощта на 10-и срещу 11-и март ще можете да се насладите на пълната гама от емоции и вълнения на наградите Оскар на живо, само по KINO NOVA.

В чест на грандиозното предстоящо събитие, се обръщаме назад към някои от най-добрите рокли, носени на Оскарите.

Оскарите са едно от най-гледаните събития на червения килим в света (заедно с Мет Гала, разбира се) и 96-те годишни награди на Академията на 10 март със сигурност ще донесат много запомнящи се модни моменти.

Очаква се най-ярките звезди на Холивуд да излязат на червения килим в най-драматичните си визии, тъй като стилистите често оставят най-добрите си рокли и костюми за накрая.

Вижте в галерията ни кои си звездните дамски визии на Оскарите, които успяха да ни накарат да си кажем "Уау!".

10-те най-добри рокли, носени на Оскарите

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти