„Треска за Оскари“: Мон Дьо ще ни потопи в холивудски блясък

оскари
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

За шеста поредна година Нова Броудкастинг Груп е ексклузивен партньор за България на Американската академия за кинематографично изкуство и е единствената медийна компания в страната, която ще излъчи на живо наградите „Оскар“. Блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA в навечерието на раздаването на най-престижните статуетки със специалното студио „Треска за Оскари“. То ще започне на 10 март в 23:00 ч., веднага след края на романтичното риалити „Един за друг“ и ще продължи до началото на церемонията. В нощта на 10-и срещу 11-и март любителите на седмото изкуство ще могат да се насладят на истински кино празник с наградите „Оскар“ на живо, само по KINO NOVA.

Водещ на „Треска за Оскари“ ще бъде журналистът Мариян Станков – Мон Дьо. След забележителния зрителски интерес към тематичното студио през 2023 г., тази година съдържанието ще бъде още по-специално, а киноманите ги очаква спираща дъха изненада. Екипът на „Треска за Оскари“ за първи път влиза директно във филмите, а по какъв начин ще се случи това, зрителите предстои да разберат на 10 март.

оскари
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Специалният пратеник на NOVA в Лос Анджелис ще бъде Станислава Айви, която ще направи зрителите съпричастни с атрактивни моменти от подготовката на церемонията и ще ги отведе на най-интересните места в Града на ангелите. Тя ще покаже и различното лице на Холивуд, а какви вълнуващи изненади е подготвила, не пропускайте в специалното студио „Треска за Оскари“.

оскари
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

За да коментират актуалните новини около наградите, червения килим и номинациите в звездната нощ, в студиото ще гостуват някои от най-известните актьори, режисьори, продуценти и кинокритици - у нас и зад океана. Веднага след края на „Треска за Оскари“, на живо по KINO NOVA зрителите могат да проследят церемонията по раздаването на 96-ите награди на Американската академия за кинематографично изкуство.

оскари
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте да гледате специалното студио „Треска за Оскари“ на 10 март от 23:00 ч. по NOVA! Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA в нощта на 10-и срещу 11-и март.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти