Успех и раздяла по холивудски: Съществува ли любовното проклятие на Оскарите?

Награда на филмовата академия на САЩ, известна още като Оскар, е най-значимата филмова награда в шоубизнеса. От почти век всяка година светът притаява дъх, за да разбере кои са отличниците в киното през годината.  

Тази година блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA в навечерието на престижните награди със специалното студио „Треска за Оскари“ в компанията на Мон Дьо.

Студиото започва на 10 март в 23:00 ч., веднага след „Един за друг“ и ще продължи до началото на церемонията. А в нощта на 10-и срещу 11-и март всички ще могат да се насладят на наградите „Оскар“ на живо, само по KINO NOVA.

Безспортно всеки творец мечтае за престижното признание, с което идват още по-добри предложения за роли, престиж и безкрайни възможности за развитие на актьорите. Въпреки това от години се говори, че над престижната статуетка тегне професионално и любовно проклятие.

Наградата е смятана за връх в кариерата на всеки творец, но често след това актьорите не успяват да повторят успеха си. Проектите, с които се захващат, се оказват неуспешни и кариерата им тръгва надолу.

За актьори, чиято кариера е станала жертва на професионалното проклятие на Оскара, се смятат Хали Бери, Ейдриън Броуди, Куба Гудинг Младши, Роберто Бенини и Рене Зелуегър. Всички те не са загубили таланта си, но сякаш все попадат на проекти, с които не успяват да пожънат успех.

Днес обаче ще обърнем внимание на любовното проклятие на Оскарите. Събрахме няколко холивудски двойки, които имат нещо общо – всяка от дамите в тях е получила наградата на Академията, след което бракът на всяка една се е разпаднал.

В интерес на истината много от тях дори не са подозирали, че бракът им вече е обречен, докато са получавали статуетката, благодарейки на съпрузите си.

Някои от тези двойки се разделят просто защото искат да поемат по различни пътища, запазвайки топли чувства един към друг. Повечето от браковете, за които разказваме обаче, са изгорели в пламъците на изневери, ревност, злоупотреба с наркотици и психическо насилие.

А някои от съпрузите изглежда просто не са могли да понесат огромния професионален успех на своите половинки.

Наречете го мимолетността на браковете в Холивуд или съвпадение, но мнозина от години спекулират, че наградата Оскар всъщност е прокълната и носи на жените нещастие в любовта.

Независимо дали сте от скептиците или вярвате в лошите поличби, в галерията ви очакват 13 истории за успех и раздяла по холивудски, които определено ще ви развълнуват:

13 дами, които станаха жертва на любовното проклятие на Оскарите

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти