Любов и страст на червения килим: 12-те най-романтични момента на наградите Оскар

Церемонията по връчването на наградите Оскар е най-голямото събитие в света на киното. И въпреки че в центъра на вниманието попада работата на най-изявените през годината кино творци, не липсват и сладки и романтични моменти.

Много от тях са се случили преди 20 години, но всъщност се помнят и до днес.

Блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA в навечерието на престижните награди със специалното студио „Треска за Оскари“, а ние решихме да ви припомним някои сладки и малки изрази на обич между звездни двойки.

Студиото започва на 10 март в 23:00 ч., веднага след „Един за друг“ и ще продължи до началото на церемонията. А в нощта на 10-и срещу 11-и март ще можете да се насладите на пълната гама от емоции и вълнения на наградите „Оскар“ на живо, само по KINO NOVA.

13 дами, които станаха жертва на любовното проклятие на Оскарите

Докато очакваме вълнуващите награди, за които се борят някои от най-популярните филми от изминалата година, ще ви припомним 12 романтични момента от Оскарите.

Някои от тези двойки все още са заедно, а други ни бяха любимци, но за съжаление се разделиха. Но нека да започнем с тази, която преди няколко години възобнови романса си и днес е едно от най-обсъжданите звездни семейства.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през 2003 г.
Току-що приключили снимките на „Трудна свалка“ от 2002 г., тук Бен Афлек и Дженифър Лопес са готови да покажат колко се обичат на червения килим. Въпреки че връзката им не завърши със сватба тогава, днес двамата са съпрузи и не спират да радват феновете си със сладки (и понякога озадачаващи) моменти пред камерите.

моменти от наградите Оскар
Снимка: Getty

Продължете в галерията за всички 12 страстни, нежни и романтични момента, уловени от камерите по време на наградите Оскар:

12-те най-романтични и страстни момента на Оскарите

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти