Ако срещнете вярна жена, поискайте ѝ автограф

v
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Два въпроса интересуват мъжете, когато общуват с обвързана жена. Единият е дали тя би изневерила на половинката си с него, а другият – дали въпросната жена, която и да е тя, е склонна да изневерява по принцип. Отговорът на първия въпрос никога не е ясен, но пък за втория няма никакво съмнение – да, да и още веднъж да.

Ако някой се съмнява в това, то смело може да заключим за него, че е наивник, вярващ в еднорози.

Жените се делят на три типа - които изневеряват постоянно, които изневеряват рядко, както и такива, които тепърва ще изневеряват.

v
Снимка: Thinkstock

Първите не само са склонни към изневяра, но може да се каже, че са знаменосците измежду радетелите за изневярата. Мъжете не спират да им обръщат внимание, надявайки се да си легнат с тях в най-кратки срокове. Обличате се предизвикателно, често и безвкусно. Ето защо господата коментират, че ако някоя такава им попадне в ръцете, веднага ще ѝ разкъсат дрехите. Въпреки това обаче, никой от не иска да има задълбочени отношения с такива жени.  Впрочем, те също не са любители на трайните и задълбочени взаимоотношения с другия пол. Важно е да се отбележи, че тези жени не само изневеряват често, но и два пъти повече им изневеряват на тях. Ето защо и нямат проблеми да си признала за всички изневери. Е, не за всички – просто те са толкова много, че едва ли ще си спомнят за всичко, ако изпаднат в откровения.

v
Снимка: Thinkstock

Вторият тип жени, които са склонни да изневеряват рядко, са тези, за които изневярата означава и отмъщение към мъжете. А има ли мъж, който някога да не е провокирал отрицателна емоция в дамата до него? Ако не, това е въпрос на време. Както и женската изневяра.

При този тип жени изневярата може да бъде провокирана не само от отрицателни емоции, а от липсата на каквито и да емоции, които очакват от мъжа да себе си. А кога една жена е лишена от подобни вълнения? Обикновено когато мъжът ѝ може да прави доста повече неща от нея в леглото – да гледа телевизия, да похапва чипс, да пие бира, да чете вестник, да играе на телефона си и пр.

За тези жени съпругът служи за убиване на паяци и отваряне на буркани, а любовникът им за убиване на свободното време и отваряне на бутилки с шампанско. Ако подобно поведение от страна на съпрузите не подтиква жената към изневяра, то вероятно нейният пол е само социален.

v
Снимка: Thinkstock

Третият тип жени, склонни към изневяра, са тези, които ще изневеряват тепърва. Въпреки че това твърдение е доста относително, защото ако досега не сте изневерявали през живота си, то със сигурност са изневерили на себе си. Това действие е заложено дълбоко в женската природа. Този тип жени задържат своите греховни пориви, но никога не се знае какво ще отключи тяхното действие. Провокация към това може да бъде както отмъщението, така и съвсем невинно намигване от страна на някой симпатяга.

Женската природа е непредвидима по принцип, но едно сигурно – тя е изменчива. Ако срещнете вярна жена, поискайте ѝ автограф. Или направете селфи с нея, за да се уверим, че такава съществува. Аз лично не вярвам в това.

v
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти