5 неудобни въпроса към жените

5 неудобни въпроса към жените
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Ще ми се да получа отговор на няколко въпроса, които ме тормозят винаги, щом стане дума за връзки.

Тези въпроси тормозят всички мъже, защото разговорите на темите винаги са оставали някак недовършени.

Сега ще обобщя всички питания, които мъжете ежедневно задават на половинките, но те никога не отговорят, защото се обиждат и като недорасли момичета започват да се цупят, понеже не става на тяхното и отговорите на тези въпроси са някак си неудобни за тях.

Питам ви, мили дами, защо не се стараете да покажете най-доброто от себе си, когато сте с човекът, който е до вас? Нима не го обичате? Нима не го заслужава?

Мисля, че е доста несправедливо да очаквате от някого да бъде перфектен, при положение че вие показвате посредствено отношение към него и към нещата, които той обича. Всъщност, едно от нещата, които той обича, сте вие. Направете изводите си сами.

Питам ви нормално ли е той да търпи ежедневното ви мрънкане за щяло и нещяло? А да бъде постоянно жертва на лошото ви настроениe и заядлива природа, просто защото е най-близо до вас и защото знаете, че „те, мъжете, затова са мъже, да търпят всичко лошо в мен, защото ме обича и това му е една от функциите”? 

Не считате ли, че обиждайки някого, пък било то и мъж, може да го нараните, колкото и да е мъжествен? Като цяло защо считате, че някой, за когото вие сте всичко и постоянно пренебрегва себе си, за да отдели време за вас, може да бъде енергийно кошче за боклук, в което да хвърляте всичко негативно от личността си?

Снимка: netinfo

Искам да знам кой ви дава правото да обвинявате мъжа до себе си в пасивност, когато той е изморен от работния ден и единственото, за което е събрал сили, е да отиде до близкия цветарски магазин, за да ви подари с усмивка и любов една прекрасна роза преди да се отдаде на така необходимата му почивка?

Защо си мислите, че той постоянно трябва да прелива от енергия и да ви забавлява, излизайки на непланирани разходки до някой магазин, в който има намаления. Защо предполагате, че подобни намаления на стоки могат да предизвикат хормонален дисбаланс и прилив на енергия, както се случва при вас?

Питам ви защо, когато потърсите мнението му, а то не съвпада с вашите очаквания, започвате да се държите нервно и неуважително? Не може ли някой да има различно мнение от вашето? Кога ще разберете, че мъжете търсят най-оптималните решения, а на най-угодните за вас слова и позиции?

Снимка: netinfo

Нали искате той да бъде джентълмен? Е, ако вие сте дами, ще знаете, че честността е едно от основните качества, на които се крепи образът на джентълмена. Никой не ви дава право да натрапвате мнението си и да подценявате преценката на другия, особено за въпроси, касаещи и двамата.

И последно - защо просто не обичате мъжете такива, каквито са? Нали все пак вие сте си ги избрали. Защо искате винаги той да бъде като някой друг?

Може би просто не ви бива в изборите и не бива да имате последната дума за нищо. Как мислите?

Прочетете още от Тодор Капитанов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти