Десетте Мъжки заповеди!

мъж стил
Снимка: Unsplash

Тодор Капитанов

Нека бъде ясно – за да е доволен мъжът от жената, има правила, които не трябва бъдат пренебрегвани. Не се заблуждавайте, че в дългосрочен план той ще ви обича безрезервно, само заради това, че изглеждате добре. Убеден съм, че силната обич никога не е достатъчна за една жена, въпреки че неистово се стреми към нея. Една жена ще бъде неизмеримо щастлива, когато мъжът до нея я почита като светица. И тогава, точно като истинска богиня, ще се радва на уважение и преклонение от страна на силния пол.

За да се превърнете обаче в светици за мъжете, бъдете готови да изпитате страдания и лишения заради тях. Също така, не трябва да губите вяра в добрите им намерения към всичко, което правят. Но най-вече спазвайте Десетте Мъжки заповеди, които споделям с вас. Не забравяйте, че неспазването дори и на едната от тях, може да превърнете живота с любимия ви мъж в същински Ад.

Десетте Мъжки заповеди към жените:

1. Никога не се включвай в групата, когато има уговорено мъжко събиране! Колкото и да си готина, мястото не ти е там. Дори мъжът да каже, че си добре дошла на подобни събирания, ти не си.

2. Не прави публични скандали и разправии с мъжа си! Това е женски начин за решаване на спорове, който може да е ефективен с някоя от приятелките ти. Мъжът е мъж, а не твоя приятелка.

3. Грижи се за домакинството! Това е твоя работа. Единствено твоя.

4.  Не ревнувай, когато мъжът прекарва повечето си свободно време, оправяйки колата! Все пак трябва да има с какво да те закара до мола.

5. Не клюкарствай с мъжа за други хора! Интересувай се единствено от него! Ако го приучите да клюкарства, занапред ще го прави и по ваш адрес.

мъж стил
Снимка: Unsplash

6. Не опонирай, когато мъжът проявява категоричност! Ако думата на мъжа не се чува, вероятно няма да ви проговори повече.

7. Не прелюбодействай!

8. Не ограничавай мъжа да флиртува! Това, че го прави, не означава, че не те обича. Ограничиш ли го, ще престане да флиртува и с теб.

9. Вълнувай се от финала на Шампионска лига! Той е по-важен от рождения ти ден и от годишнината ви.

10. Не притискай мъжа да показва емоции за глупости. Мъжът не се вълнува от котенцата, които му показваш на снимки. Той се вълнува само от кучките в бара. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти