Нов мол откриват в София

Нов мол откриват в София
Снимка: netinfo

На 28 март жителите на София ще се сдобият с чисто нов мол, който ще отвори врати точно в 11,00 часа. Името му е "Paradise Center" (намира се на бул. "Черни връх" 100), като основната идея при неговото построяване е била да се запази синергията между човека и природата с помощта на множеството живи растения и дървета, които са посадени във вътрешната и външна част на сградата, чиято разгърната застроена площ е 190 хиляди кв.м.

В централния атриум на мола пък се намира градина с два водопада, езеро и мост.

Освен това отвън до самия мол е изграден и лунапарк с интересни атракциони. Ще бъдат обособени и четири различни по концепция и стил интериорни зони. Булевардът пред сградата пък прилича на истинска търговска улица, с тротоар, дървета, модни магазини от висок и средно висок клас, банки, аптеки, магазини за бижута и подаръци.

"Каньонът" и "Терасата" са другите две зони в "Paradise Centеr", които са с провокативен дизайн. Всички големи международни модни вериги, представени у нас, откриват свой ключов обект в новия мол.

Така молът ще предложи комбинация от магазини и редица забавления за цялото семейство, сред които басейн с олимпийски размери, най-голямата боулинг зала у нас, 14 киносалона, ново поколение зала за катерене и много други съоръжения.

Специално за откриването на мола пристига британският хаус изпълнител, композитор и продуцент Low Deep T (Лоу Дийп Ти), който нашумя в България с песента "Casablanca".

Българските му фенове ще могат да се срещнат и да получат автограф от него на място.

Комбинацията от соул елементи със заразителни бийтове, мелодии и дрийм вокали са в основата на печелившата формула за певеца, а плътният глас в съчетание с модерни афро-бийтове - са причината той често да бъде сравняван с музикалното величие Бари Уайт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти