Струва ли си да се преклониш пред жена? Да!

жена мъж двойка
Снимка: Unsplash

Тодор Капитанов

Тази статия е за вас, дами. За тези, които притежават онази обаятелна сила, която се среща само при изключително силните характери. За вас – различните, които всеки ден учат околните за живота, за ценностите, взаимоотношенията и за самите тях.

Прекланям се пред вас, уважаеми!

Прекланям се, защото го заслужавате. Защото въпреки всичко, сте оптимистични по душа и не позволявате нито неуспехите, нито негативните коментари на хората да ви демотивират в борбата ви да постигнете целите си. Всеки ден ни учите, че целите трябва да се преследват до последно, със сетни сили, ако се налага. Това е единственият начин да бъдат постигнати честно, самостоятелно, без угризения. 

жена мъж двойка
Снимка: Unsplash

Няма значение колко усилия ще са необходими и колко време ще е нужно – това е начинът да се стигне до върха. И наистина го правите, показвайки на другите, че могат да постигнат всичко. Техен е проблемът, че нямат волята да бъдат упорити като вас. Може би някой ден ще разберат, че колкото и безнадеждна да изглежда дадена ситуация, изход винаги съществува, стига да не спираш да го търсиш.

Прекланям се пред вас, мили дами, защото знаете цената си, въпреки постоянните опити на мъжете да ви обезценят. Е, номерът им не минава. Защото сте безценни. И как иначе, при положение, че знаете на какви чудеса сте способни и какъв огромен потенциал носите в себе си? Да не говорим за амбицията всеки ден да развивате всички свои качества, не само защото вярвате, че в противен случай денят ви е пропилян, а и защото последното нещо, което искате хората да свързват с вас, е посредствеността.

жена мъж двойка
Снимка: Unsplash

Прекланям се, защото сте решителни. Когато искате да направите нещо, то ще бъде сторено. Дори с цената да бъдете наранени. А това изисква мъжество на разума, сила на сърцето и владеене на духа. Все неща, които трудно се срещат в съчетание. Но не и във вашия случай. При вас това е всекидневно душевно състояние, на което постоянно плащате цената с плач, болка и преглъщане на егото. Няма две менения – когато искате да направите нещо, ще преобърнете целия свят, ще преобърнете и целия си душевен мир, но ще го направите. Нищо не може да ви спре.

Прекланям се, защото знаете как да усещате правилно хората до себе си. Забелязвате неща, които убягват на повечето хора.

Как успявате да усещате в толкова голяма степен вибрациите около себе си? Да опознавате човек само с поглед? Да разбирате неща от миналото му и неща за бъдещето му? Как? Мисли ли може да четете? Гадателки ли сте всичките? Знам, че не сте. По необясним за мен начин, бързо успявате да влезнете в кожата на човека срещу вас и да предвидите реакциите му.

жена мъж двойка
Снимка: Unsplash

Тази ваша интуитивност върви ръка за ръка с вродената ви мъдрост, за което също заслужавате преклонението ми. Умеете да различавате важното от маловажното, незначителното от голямото. Прекрасно знаете за какво да се борите и какво да загърбите, защото сте наясно какво и кого наистина си струва да имате в живота си.

Не на последно място, заслужавате преклонението ми, защото винаги успявате да бъдете водещи във взаимоотношенията, което предизвиква у мен едновременно възхищение и яд.

Яд, защото искам да съм като вас.

Аз не успявам да се налагам така непринудено във връзките си. Винаги вие, дамите, правите така, че думата ви да е последна. Без значение дали това се хресва на другата страна, или не. Без значение, че има вероятност другите да бъдат прави. Важното е какво мислите и искате вие и никой не може ви оспори вижданията с каквито и да е аргументи. Винаги става на вашето. Много ме е яд на вас. И аз искам така.

Кажете ми как да не ви се преклони човек, виждайки великолепните ви качества? Определено знаете как да си изиграете картите. Моля ви, не спирайте да ме изумявате!

Чувствам се прекрасно, когато знам, че такива жени съществуват.

жена мъж двойка
Снимка: Unsplash

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти