Как да направим динена торта

Как да направим динена торта
Снимка: netinfo

Марта Стюарт ни е вдъхновявала неведнъж за направата на най-разнообразни и полезни вещи за дома, както и за приготвянето на бързи и вкусни блюда и десерти.

Днес ви предлагаме поредната ефектна техника от сайта на Стюард. Става дума за своеобразната динена торта, снимки на която със сигурност сте виждали къде ли не.

Сега ще ви разкрием невероятно лесната техника за направата.

Имате нужда от една диня, малко свободно време и лъжица за сладолед (този тип, с който се оформят топките, но ако нямате, може да ползвате и обикновена по-дълбока супена лъжица).

Нужно е предварително да охладите, почти да замразите динята.

Срежете средата ѝ така, както е показано на снимката.

Полученото парче допълнително режете на четири. Изчиствате семките, до колкото ви е възможно.

След това с помощта на лъжицата оформяте малки топки диня от двете останали половини на плода. След това аранжирате върху основата на динената торта.

По желание можете да украсите с листа мента или дори натрошено сирене, ако сте почитатели на комбинацията мента със сирене.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти